Onze Merken

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment schoonmaakmiddelen en hygiënepapier merken! Bent u opzoek naar een bepaald Merk? Bijvoorbeeld het bekende papier merk Tork of het Zweedse merk Katrin? Schoonmaak borstels van Vikan, of misschien wel Cleanstar industriële reinigingsmiddelen. Wij verkopen schoonmaakmachines van professionele merken Kärcher en topmerken zoals Numatic, Nilfisk en ICE schoonmaakmachine. Neem gerust een kijkje in ons keuzemenu. Alle schoonmaakartikel merken staan op alfabetische volgorde en kunt u handig herkennen aan het logo. Heeft u vragen of zit u favoriete merk er niet tussen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.