FreshKO Spray 

FreshKO Spray, voor frisse en schone sport materialen, 300ml

FreshKO  spray is een antibacteriële spray die je in je sportspullen spuit om bacteriën te doden en vieze geurtjes te verdrijven. Dit product brengt je sport spullen in top conditie. Daarnaast zorgt de spray ervoor dat je geen schimmels en bacteriën groei in je sport materialen ontwikkeld. Frisse en schone sportmaterialen krijg je met Freshko! Even sprayen en weg zijn de vieze geurtjes, bacteriën en zweet! Het unieke rietje van de Extreme Sports Spray maakt het mogelijk om de kleinste hoekjes en gaatjes te bereiken waar normale hygiene sprays niet komen. De spray is hufterproof, wat betekent dat je hem gewoon in je tas kunt gooien 

  • Antibacteriël
  • Elimineert Geur
  • Handig in gebruik
  • Hufterproof, lekt niet
  • Droogt snel, plakt niet
  • Onderweg Sportmaterialen schoonmaken

Last van stinkende schoenen of handschoenen? 

Toepassingen
✓ Boks handschoenen en overige handschoenen
✓ Sportschoenen, voetbalschoenen
✓ Schaatsen, skates en skeelers
✓ Ski schoenen
✓ Scheenbeschermers
✓ Bodyprotector
✓ Yoga matten, sport matten
✓ Sporttas en sport ruimtes
✓ Helmen, beschermers

Verpakking:
✓ Per doos
✓ Inhoud : 12 stuk s
✓ 300ml per stuks

Heb je intresse om wederverkoper te worden of wil je dit product onder eigen label, ook dat is mogelijk informeer naar de mogelijkheden. Door Freshko te gaan verkopen kun je extra verkoop  realiseren, vrij eenvoudig wordt dit product meeverkocht.  Maak gebruik van de voordelen en vraag naar de Speciale wederverkoopprijzen Wij helpen je graag, contact ons!

freshko spray
Fresh KO is een Antibacteriële Spray die gebruikt wordt om in je sport materialen

Fresh KO, sport materialen spray 12×300 ml, Geur & Bacterien

8,50 excl. BTW(10,29 incl. BTW)

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.