Schoondmaakmiddelen

voor de Transport

Industriële omgevingen vragen om een deskundige aanpak reinigingsmiddelen voor de transport sector moeten dan ook veilig en hygiënisch zijn. Een foutloze schoonmaak is belangrijk, anders kan een proces worden lamgelegd en gaat dit ten koste van uw productie. Zorg voor de juiste schoonmaakmiddelen en de juiste manier van reinigen. De industriële schoonmaak is belangrijk om veilig te werken, het grondig reinigen van vloeren, auto’s, machines, wagenparken, opslag-hallen, transportbanden en productiehallen is dan ook erg belangrijk. Schoonmaak groothandel Fayon levert voor al deze specifieke onderdelen speciale industriële reinigingsmiddelen.

Schoonmaken in de Wegenbouw & Transport

Een van de belangrijkste onderdelen is het ontsmetten volgens strikte protocollen, dit is erg belangrijk voor het welzijn van uw medewerkers en uw productie. Fayon schoonmaakgroothandel kan u adviseren bij ontsmettingsprotocollen en helpen bij het leveren van de juiste industriële schoonmaakmiddelen, veiligheid gaat boven alles.

Onze industriële reinigingsmiddelen van Cleanstar, Pramol, ClearBlack zijn speciaal afgestemd op de specifieke reinigingsbehoefte in elke industriële werkomgeving, zoals de automotive, voedselverwerking, scheepvaart, bouw, industrie, grafische industrie, watersport, etc.

Ons assortiment industriële schoonmaak- en reinigingsmiddelen bestaat uit zeer krachtige producten met een hoog concentraat met een voortreffelijke reinigende werking. Hierdoor zijn ze zuinig in het gebruik, waardoor kosten worden bespaard.

Personal Care en veiligheidsartikelen zijn onmisbaar in deze sector. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te adviseren zodat wij u kunnen ondersteunen in de keuze voor de juiste veiligheidsartikelen zoals  werkhandschoenen , disposable kleding en covid producten en andere benodigheden die voor een optimale werksituatie zorgen.

 

transport
transport

Schoonmaak Groothandel voor de Transport wereld

Schoonmaakgroothandel Fayon is echt een totaalleverancier, dit ontzettend handig omdat u slechts 1 leverancier nodig heeft voor al uw  vragen, schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen. Onze kracht is de kwaliteit van onze schoonmaakmiddelen en industriële reinigers, tevens houden wij van korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact. Ben u opzoek naar een speciaal product binnen uw sector en kunt u dit niet direct vinden op onze website, laat het ons weten want wij leveren wel zo’n 1.500 verschillende professionele schoonmaakmiddelen en industriële reinigers. Hieronder hebben wij als Schoonmaakgroothandel onze hardlopers binnen de sector op een rijtje gezet.

Wegdekreiniger F421
Veel van onze klanten gebruiken de F421 als wegdekreiniger en het ontvetten van industriële vloeren Deze krachtige Industriële ontvetter F421 kan universeel worden ingezet, is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor het ontvetten van sterk vervuilde oppervlakten.

Cleanstar Autoschampoo Wax
Wilt u uw  auto’s en wagens ook razendsnel desinfecteren? Schoonmaakgroothandel Fayon heeft vele klanten in de transport sector, de klanten zijn erg enthousiast over onze auto shampoo wax van Cleanstar, deze natuurlijke autoshampoo wax is revolutionair door het twee in een component de roestwerende eigenschappen en 100 % biologische karakter.

Vikan Transport
Het Vikan Hygiene Transport startpakket is ook een aanrader, deze wordt veel gebruikt in de transport wereld, logistiek, food en Industrie. Deze complete set van Vikan is gemakkelijk en is voor vele toepassingen inzetbaar.

Desinfectie
Het gebruik van desinfectiemiddelen is essentieel, heeft u een voedselverwerkingsbedrijf of vervoert u voedsel pakketten zoals bijvoorbeeld Hello Fresh, dan hebben wij een uitstekend product om uw wagens hygiënisch schoon te houden en bacteriën te weren. Fayon Sipro Unides hiermee kunt u uw koelcellen, voedselverwerking bladen en voedseltransportwagens razendsnel desinfecteren.

Handreiniger HandClean Pro +
Handreiniger Hand Clean Pro + een industriële handzeep op basis van kokosnoot- olie en Aloë Vera. Deze extreem krachtige handreiniger met microkorrel is ideaal voor extreme verruilingen. Hand Clean Pro + wordt gebruikt in garages, werkplaatsen, grafische industrie, fabrieken, verf industrie. Dit product verwijderd moeiteloos zware vervuiling zoals teer, verf, lijm en lak. HandClean Pro + is echt een super fijne industriële handzeep en kan kloven, scheuren helpen voorkomen, herstellen en uw handen echt beschermen. (Werkt preventief)

Schoonmaakmachines
Schoonmaakmachines zijn onmisbaar, vanwege de vaak grote oppervlakken én tijdsdruk is de schoonmaak in transport en logistiek vaak niet met de hand te doen en moet men hiervoor professionele schoonmaakmachines aanschaffen. De oplossing is dan ook om gebruik te maken van een veeg-machine en/of  schrob-zuigmachines.

Opzoek naar schoonmaakmiddelen voor andere branches

voor andere branches

Horeca

Sport en Wellness

Industrie

Food Industry

Transport

Kantoor

Schoonmaak

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.