Industriële Reinigingsmiddelen

Industriele Reinigingsmiddelen onder private label

Industriele reinigingsmiddelen zijn onmisbaar in een professionele schoonmaak. Wil je een industrieel reinigingsmiddel op markt brengen? Als private label fabrikant kunnen wij je helpen aan een ruim assortiment Industriële reinigingsmiddelen, geheel op eigen naam en voorzien van eigen label en veiligheidspapieren. Hieronder zie je een overzicht van de meest voorkomende private label industrie reinigers. Maar uiteraard leveren wij nog veel meer industriele reinigingsmiddelen. Informeer naar de mogelijkheden, fayon helpt u graag.

Private label aanvraag

Aanvraag Private Label

Productgegevens

Soort product

Afname / Aantal

Schoonmaakmiddelen
minimale afname 200 liter
pallet(s)
x 200 liter
pallet(s)
x 200 dispensers per set
pallet(s)

Industriële Reinigingsmiddelen

Ons assortiment private label industriële reinigingsmiddelen

Industriele vloerreiniger
Een Industriële vloerreiniger is een krachtige biologische vloerproduct, wat gebruikt kan worden voor verschillende soorten industrie vloeren. (schrob-zuigmachine) Deze industriële reiniger lost kleeflagen op en laat een antislip effect achter, dit zorgt voor een veilige werkomgeving.

Hybride ontvetter
Deze ontvetter is een gebruiksklare krachtige reiniger met een krachtige ontvettende werking. Verwijdert probleemloos minerale en plantaardige vetten, olie, nicotine en stof op o.a. RVS, glas, aluminium en de meeste kunststoffen. Leverbaar in een jerrycan of met unieke foam-trigger. Het voordeel van deze foam-trigger is dat het product langer op het te reinigen oppervlakte blijft liggen.

Ontvetter: Bio Degreaser
Bio Degreaser is een natuurlijke ontvetter op basis van een gemengde persing uit plantenzaden. Het product is geschikt voor het verwijderen van diversen oliën en vetten. Bio Degreaser is geheel vrijgesteld van gevarensymbolen en VOS-vrij. Het lost minerale olie en vetten goed op en bij langer contact ook zware vervuilingen zoals teer en bitumen. Doordat het product traag verdampend is blijft er altijd een dunne beschermende laag achter.

Onvetter: Plantaardig en chloorvrij Degreaser Fresh
Degreaser Fresh is een natuurlijke, chloorvrije en zeer snel drogende ontvetter. Voor een optimale ontvetting is dit product verrijkt met plantaardige extracten (terpenen) en oppervlakte-actieve stoffen.

 

 

Food Cleaner, ontvetten en te reinigen
Food Cleaner is een universeel inzetbaar reinigingsmiddel. Geschikt om onderdelen te ontvetten en te reinigen. Het product mag toegepast worden in de levensmiddelenindustrie en mag incidenteel in contact komen met levensmiddelen. Het product is geschikt voor het ontvetten van o.a. (metalen) onderdelen, oppervlakken en meer.

Glue Remover, lijmresten oplossen en verwijderen
Glue Remover is een natuurlijke, niet giftige, chloorvrije en zeer sneldrogende reinigingsmiddel voor lijmen. Voor een optimale ontvetting is dit product verrijkt met plantaardige extracten (terpenen.

RVS Cleaner en bescherming
RVS Cleaner reinigt en beschermt RVS tegen vervuiling en vlekken in één behandeling. RVS Cleaner herstelt diepte en kleur van RVS en gepolijste oppervlakken. RVS Cleaner geeft langdurige bescherming tegen vingerafdrukken, vet, bacteriën en andere verontreinigingen en voorkomt vlekken, verkleuring, putcorrosie en vliegroest.

Handreiniger voor de industrie
Wij kunnen verschillende handzepen en garagezeep producten met of zonder korrel onder private label, helemaal naar jouw wensen laten maken. Of het nu gaat om extreem krachtige handreiniger met microkorrel voor extreme verruilingen of een handzeep.

Zware industriële reinigers
Wij maken ook solvent en oplosmiddelen voor zware industrie vervuiling, zoals teer, bitumen, algen, lijm, coatings en groen aanslag.

Industriele Reinigingsmiddelen

Bij een industriële reiniging speelt de “cirkel van sinner” vier factoren een rol van betekenis: 1. Chemie (de industriële reiniger) 2. Beweging of mechanische kracht 3.Tijd 4. Temperatuur Al deze factoren hebben invloed op elkaar. 

Een zuur reinigingsmiddel heeft altijd een lage pH-Waarde, hoe lager deze waarde is hoe zuurder het schoonmaakmiddel is. Een sterk alkalisch reinigingsmiddel heeft een hoge pH waarde.

Verpakkingen

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.