Vikan

Vikan producten zijn in 9 verschillende kleuren leverbaar zijn. Op deze manier kunt u met afwasborstels, bezems en andere schoonmaakartikelen deelnemen aan het kleurcodering programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor food, horeca en productie afdelingen. Het gebruik van het Vikan kleurcodering-systeem minimaliseert de kans en het risico op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen, werkplekken en gebieden binnen uw fabriek, horeca keuken of opslag. Naast de veiligheid zorgt het kleurcoderingsprogramma van Vikan ook voor duidelijkheid, netheid en productveiligheid binnen uw organisatie.

Vikan Kraanaansluiting met Adapter – Fayon

Vikan Kraanaansluiting met Adapter

8,95 excl. BTW(10,83 incl. BTW)

Vikan Hygiene roerspatel – Fayon

Vikan Hygiene roerspatel

40,10 excl. BTW(48,52 incl. BTW)

Vikan Hygiene vloerschrobber – Fayon

Vikan Hygiene vloerschrobber

26,30 excl. BTW(31,82 incl. BTW)

Vikan Hygiënisch Ophangsysteem – Fayon

Vikan Hygiënisch Ophangsysteem

25,90 excl. BTW(31,34 incl. BTW)

Vikan Ultra Hygiene Vloertrekker - Fayon

Vikan Ultra Hygiene Vloertrekker

22,40 excl. BTW(27,10 incl. BTW)

Vikan Handtrekker 25 cm incl. korte steel - Fayon

Vikan Handtrekker 25 cm incl. korte steel

13,60 excl. BTW(16,46 incl. BTW)

Vikan aluminium steel 150cm ergonomisch

18,15 excl. BTW(21,96 incl. BTW)

Steel van Aluminium Vikan met Schroefdraad 150cm

8,14 excl. BTW(9,85 incl. BTW)

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.