Tork Papier Merk, bekend van de Torkrol

Tork Papier Merk, bekend van de Torkrol

Heb je ook Torkrollen nodig? Of wil je iets meer weten over het Hygienepapier merk Tork. Hygiene producten voordelig kopen bij schoonmaak groothandel Fayon. Het ruime assortiment Tork, zorgt ervoor dat u nooit misgrijpt. Zo leveren wij toiletpapier, verschillende handdoekjes, center feed en hygiëne artikelen zoals luchtverfrisser. Wij helpen u graag aan het juiste product! Voordelig inkopen voor wederverkopers en schoonmaakbedrijven? Informeer naar de mogelijkheden. [email protected]

Maak kennis met de luxe producten van Tork, de producten van versterken uw imago en laten een schone en aangename ervaring achter. Het is erg belangrijk de juiste indruk achter te laten bij uw gasten. De juiste indruk is een belangrijk onderdeel van uw organisatie, bezoekers van uw bedrijf vertellen graag of een sanitaire ruimte schoon en netjes is. Heeft u dit op orde? Dan versterkt u uw bedrijf en heeft u uw eerste verdiensten al verdient met positieve mond tot mond reclame. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten. Tork bediend de horecasector, gezondheidssector, voedingsindustrie, kantoren, scholen en de industriële sectoren.

torkrol
Tork Xpress® Extra Zachte Multifold Handdoek, 2-lgs-Fayon

Tork Xpress® Extra Zachte Multifold Handdoek, 2-lgs

87,06 excl. BTW(105,34 incl. BTW)

Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser – Fayon

Tork PeakServe® Mini Continu™ Handdoek Dispenser

110,10 excl. BTW(133,22 incl. BTW)

Tork PeakServe Continuous Handdoek 100589 - Fayon

Tork PeakServe Continuous Handdoek 100589

74,65 excl. BTW(90,33 incl. BTW)

Tork PeakServe Continuous hand towel wit 12x410st - Fayon

Tork PeakServe Continuous hand towel wit 12x410st

81,65 excl. BTW(98,80 incl. BTW)

Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Dispenser

Tork PeakServe® Continu™ Handdoek Dispenser

133,00 excl. BTW(160,93 incl. BTW)

Tork Handdesinfectie Alcohol Gel – Fayon

Tork Handdesinfectie Alcohol Gel

116,52 excl. BTW(140,99 incl. BTW)

Tork Twin Toiletpapier Hulsloos - Fayon

Tork Twin Toiletpapier Hulsloos

62,55 excl. BTW(75,69 incl. BTW)

Tork Premium Handdoek I-Vouw

Tork Premium, I-vouwhanddoek, 100289

107,83 excl. BTW(130,47 incl. BTW)

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.