Cleanstar

Cleanstar Schoonmaakmiddelen

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakmiddelen? Probeer dan eens de schoonmaakmiddelen van Cleanstar.  De innovatieve schoonmaakmiddelen zijn niet meer weg te denken uit de schoonmaak branche. Cleanstar verkoopt vloerreinigers, ontvetters, auto producten en schoonmaakartikelen voor industrieel reinigen. Een musthave in uw schoonmaak assortiment!

De Cleanstar schoonmaakmiddelen bekend door zijn Citromilk clean en schoonmaakmiddelen voor de industriële reiniging kom je regelmatig tegen in de schoonmaak branche. Het merk is al 17 jaar actief als reinigingsmiddel en heeft een breed assortiment hygiëne artikelen. Verschillende sectoren zoals schoonmaakbedrijven, voedselverwerking, industrie, wegenbouw, kantoren, werken al enige tijd met de producten van Cleanstar. 

“Cleanstar Schoonmaakmiddelen, staan voor kwaliteit, tijdbesparend en zuinig in gebruik. Verschillende schoonmaak testen laten zien dat vuil gemakkelijk en snel verdwijnt.  De professional Cleaning Products van worden gebruikt in verschillende branche maar veelvuldig in industriële omgevingen. Ontwikkeld voor professioneel gebruik en is niet meer weg te denken in de schoonmaak branche!”

cleanstar
dagelijkse interieurreiniger doseerfles 1Ltr fayon

Dagelijkse interieurreiniger Doseerfles

6,99 excl. BTW(8,46 incl. BTW)

TTS dweilemmer 15ltr – Fayon

TTS dweilemmer 15ltr

14,99 excl. BTW(18,14 incl. BTW)

Vloerreiniger met Polymeer F5 – Fayon

Vloerreiniger met Polymeer F5

7,95 excl. BTW(9,62 incl. BTW)

Poetspapier Cellulose mini 1-laags wit zonder kern

Poetspapier Cellulose mini 1lgs zonder kern

45,00 excl. BTW(54,45 incl. BTW)

Dweilmop met band en schuurgaas 450grs - Fayon

Dweilmop met band en schuurgaas 450grs

3,90 excl. BTW(4,72 incl. BTW)

MOPWAGEN RVS MET PERS – Fayon

RVS Mopwagen met pers en 2 emmers

244,95 excl. BTW(296,39 incl. BTW)

Poetspapier Mini met kern, Centerfeed cellulose 1 lgs- Fayon

Poetspapier Mini met kern, Centerfeed cellulose 1 lgs

39,95 excl. BTW(48,34 incl. BTW)

Cleanstar dagelijkse Allesreiniger – Fayon

Cleanstar dagelijkse Allesreiniger

4,16 excl. BTW(5,03 incl. BTW)

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.