Fayon

Fayon Schoonmaak Groothandel

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakproducten? Dan bent u bij groothandel Fayon aan het juiste adres! In ons uitgebreide assortiment vindt u alles op het gebied van schoonmaakmiddelen. Wij leveren zo’n 1.500 verschillende professionele schoonmaakproducten waaronder een groot gedeelte voor de professionele reiniging zoals vloer, sanitair, keuken, interieur en tapijtreiniging. Maar voor huishoudelijke schoonmaakmiddelen zoals Glorix, Andy, Dreft, Ciff en Ajax schoonmaakmiddelen kunt u ook bij ons terecht. Zelfs als u milieu bewust wilt schoonmaken dan kunnen wij u perfect helpen met ons diverse assortiment ecologische schoonmaakmiddelen.

Het kopen van de juiste schoonmaakproducten is erg belangrijk voor een optimale hygiëne. Elke schoonmaakklus heeft een aandachtspunt! Bijvoorbeeld het soort vloer waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste vloerreiniger of tapijtreiniger. De gebruiksfrequentie kan ook een aandachtspunt zijn! Gebruikt u het schoonmaakmiddel dagelijks of periodiek? Deze vraag wordt vaak gesteld bij het kopen van een sanitairreiniger. Let er bij de aanschaf van schoonmaakproducten voor de professionele keuken altijd op dat de producten goed ontvetten, desinfecteren en voldoen aan de gestelde eisen HACCP. Tijdens een grote schoonmaak van het interieur is een snel werkende interieurreiniger een must!

Wij adviseren u onze Alcodor Floral eens te proberen, dit schoonmaak product maakt snel en eenvoudig elke ruimte schoon en laat een heerlijk frisse geur achter. Zoekt u een speciaal schoonmaak product, een speciaal merk bijvoorbeeld Diversey of wilt u een schoonmaakmiddel laten maken? Fayon schoonmaakgroothandel is uw betrouwbare partner voor schoonmaakproducten! Wij helpen u graag verder in de wereld van de schoonmaak. Kwaliteit, persoonlijk advies en snelle levering is voor ons heel gewoon. Kunt u online een schoonmaakmiddel op onze website niet vinden, of heeft u een vraag? neem dan gerust contact met ons op.

Fayon Groothandel voordelig in Hygiene

Kwaliteit vinden wij belangrijk, wij kunnen ook met zekerheid zeggen dat wij als schoonmaakgroothandel Fayon de beste schoonmaakproducten voor zoveel mogelijk schoonmaakklussen leveren. Wij zijn constant bezig om ons assortiment te optimaliseren en de kwaliteit te waarborgen. Zo hebben wij als groothandel recentelijk de schoonmaakmiddelen van Pramol toegevoegd in assortiment, deze Zwitserse schoonmaakmiddelen doen echt wat de beloven. Als groothandel in professionele schoonmaakmiddelen heb je ook een verantwoordelijkheid om goed te kijken naar schoonmaakmiddelen die ecologisch en/of biologische afbreekbaar zijn, ook daar hebben wij aan gedacht en kunnen u een ruime keuze ECO schoonmaakmiddelen aanbieden.

Zelfs onder de zware industriële schoonmaakmiddelen hebben wij producten zonder gevarentekens en producten die volledig biologisch zijn. Wij houden van slimme producten voor vele toepassingen, op deze manier zijn wij als groothandel extra milieubewust. Schoonmaken is een vak en het kiezen van het juiste schoonmaakmiddel is erg belangrijk. Het is verstandig om eerst de mate van vervuiling te beoordelen, dan de ondergrond en uiteindelijk het doel. U kunt zich zo voorstellen dat een alcohol schoonmaakmiddel anders werkt en schoonmaakt dan een vloerstripper of desinfectiespray met 80% alcohol, dit laatste schoonmaakmiddel is nogal bijtend en mag niet zomaar op elk oppervlak worden gebruikt. In de corona tijd waar extra veel moet worden schoongemaakt zijn er ook bedrijven die biologisch gaan desinfecteren en volledig oeverstappen op ecologische schoonmaakmiddelen.

ALCOHOL SCHOONMAAKMIDDEL

Kiest u voor een alcohol schoonmaakmiddel, dan kiest u voor een schoonmaakmiddel met desinfecterende eigenschappen. Hoe hoger het alcohol percentage, hoe beter het schoonmaakmiddel kan desinfecteren. Een desinfectie alcohol is onmisbaar in een seizoen met virussen, in de wintermaanden bijvoorbeeld. In deze periode wordt de alcohol oppervlakte reiniger, of alcohol gel Germex voor handen vaker gekocht. Om vloer te desinfecteren na de gebruikelijke schoonmaak, kan men ook een desinfectie spray germex gebruiken dit schoonmaakmiddel nevel je in en dood direct virussen, schimmels en bacteriën. Wilt u geur bestrijden en alles met 1 product schoonmaken, dan is alcodor allesreiniger een musthave. Vergeet niet dat desinfectiedoekjes ook alcohol bevatten, zo kom je vaak de werkzame stof triclosan, waterstofperoxide, melkzuur of isopropyl alcohol (bacterie dodende stof). Alcohol werkt over het algemeen snel, hoeft niet in te trekken, laat geen residu achter, vervliegt en zorgt voor een snel resultaat.

VLOERREINIGERS

Het schoonmaken van vloeren en onderhoud. zo ziet u een ruime keuze dagelijkse vloerreinigers, vloerstripper, vloeremulsie, vloerwas, antischuim producten. Alles om uw vloer weer te laten blinken. Onze speciale vloerreinigers zijn de vloerreinigers van ecofloor, deze ecologische vloerreinigers reinigen, beschermen en zorgen voor een langdurige geur en frisse ruimte, vloerreinigers zijn verkrijgbaar in ecofloor neutraal en ecofloor fresh, deze producten zijn het proberen waard. Aanbieding karcher vloerreiniger, u vloer in de was zetten, de vloer als nieuw maken met een vloerstripper. Of bent op zoek naar een schoonmaak product om marmer of beton schoon te maken en te kristalliseren?

Fayon Schoonmaak Groothandel

Impregneermiddel voor Textiel

69,95 excl. BTW(84,64 incl. BTW)

Handpomp voor 4,5 Liter PET verpakking

Handpomp voor 4,5 Liter PET verpakking

39,95 excl. BTW(48,34 incl. BTW)

Zeepdispenser 400 ml kunststof navulbaar – Fayon

Zeepdispenser 400 ml kunststof navulbaar

29,95 excl. BTW(36,24 incl. BTW)

Papieren Vouwhanddoekjes Z-fold 2L 5000st/ds – Fayon

Papieren Vouwhanddoekjes Z-fold 2L 5000st/ds

34,95 excl. BTW(42,29 incl. BTW)

Statische Wisdoek op rol 60x20cm 25st wit - Fayon

Statische Wisdoek op rol 60x20cm 25st wit

6,45 excl. BTW(7,80 incl. BTW)

Food P90 Desinfectiemiddel 750ml

Food P90 Desinfectiemiddel 750ml (Toelatingsnummer 16255N)

7,45 excl. BTW(9,01 incl. BTW)

Vouwhanddoek Dispenser Interfold Z-vouw -Fayon

Vouwhanddoek dispenser Interfold – Z-Vouw

30,21 excl. BTW(36,55 incl. BTW)

Vouwhanddoek dispenser Multifold - C-Fold - Fayon

Vouwhanddoek dispenser Multifold – C-Fold

29,95 excl. BTW(36,24 incl. BTW)

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.