ZWARTE PIETENDISCUSSIE

De afgelopen weken hoor je het steeds meer om je heen, bij klanten, bedrijven en ook intern bij Fayon schoonmaakgroothandel’ Hoe gaan we dit jaar sinterklaas vieren?” Wij zijn meerdere malen benaderd door klanten, die onze mening vragen. Sinterklaas hoort een gezellig feest te zijn, los van de zwarte pieten discussie. Sinterklaas en zwarte piet worden nu het gesprek van de dag! Het kinderfeest wordt nu een volwassen discussie in plaats van een kinderfeest voor iedereen los van je huidskleur, geloof, geaardheid ! Kinderen zijn met het sinterklaas feest bezig en niet met de geschiedenis! Sinterklaas en zwarte piet is ons door de jaren heen opgedrongen, net als andere (oude) kinderverhalen en sprookjes. Als we al deze verhalen gaan uitpluizen dan moet er op didactisch en psychologische niveau een hoop herschreven worden. De grondslag voor discriminatie, laag zelfbeeld, straffen, voedingsgewoonte, frustratie en je anders voelen worden al van jongs af aan ingeprent. Om een lang verhaal kort te maken, maak het onderwerp  zwarte piet bespreekbaar op het werk en binnen uw bedrijf zodat er duidelijk wordt welke emoties er heersen en welke wensen er zijn. Als sommige medewerkers het moeilijk vinden om hier over te praten kun je altijd een vertrouwenspersoon inzetten of een vragenformulier maken die men anoniem kan inleveren. Laat de sfeer binnen uw bedrijf niet beïnvloeden en zorg ervoor dat het snel voor iedereen duidelijk is, wel sinterklaas vieren, niet sinterklaas vieren!

SINTERKLAAS EN PIET HEBBEN EEN VERRASSING

Als klant van Fayon Schoonmaakgroothandel kunt u bij uw bestelling een verrassing van sinterklaas en piet verwachten! Onze trouwe klanten en nieuwe klanten worden door de Sint beloond. Bestellingen boven de 350,- euro worden zeker niet overgeslagen.  Heeft u toevallig nog schoonmaakmiddelen nodig? Of vloerreinigers om uw bedrijf kerst klaar te maken?  Misschien bent u wel op zoek naar keukenreinigers zodat u heerlijke gerechten is een schone keuken worden bereid. Een frisse sanitairreiniger mag in deze tijd van het jaar ook niet ontbreken. Bestel online, gemakkelijk en snel alle schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen en reinigers die u nodig heeft om het jaar goed mee af te sluiten. Let op uw bestelling want misschien maakt de Sint en piet u wel extra blij met uw producten en ……………

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.