handdoek papier versus hetel lucht handdroger.jpghanddoek papier versus hetel lucht handdroger

WAT IS KOSTEN EFFICIËNTER?

Het gebruik van een luchtdroger in uw wasruimte kan duurder zijn in vergelijking met een papieren handdoeken en handdoeksysteemrollen. Het lijkt of de hete luchtdroger besparend werkt, maar na verloop van tijd heeft de hete luchtdroger echt onderhoud nodig, veel mensen vergeten dit of legen de bak onder de hete luchtdroger niet.  Zo moet ook het filter regelmatig vervangen worden en op lage termijn is het aan te raden iets aan de geur te doen. In de praktijk blijkt dat dit vaak vergeten wordt. De handdroger geeft korte impulsen van elektriciteit,  het laad op bij gebruik en valt weer stil, let op dat dit geen extra stroom vreet.  

HANDDOEKPAPIER EEN GOEDE KEUZE!

Recensies laten zien dat handdoekpapier de beste keuze is als het gaat om hygiëne. Dit is het resultaat dat overbleef na een beoordeling van 12 onderzoeken naar de droogefficiëntie en verwijdering van bacteriën bij gebruik van verschillende handdoekpapier soorten, handdoekpapier systeemrollen en handdrogers. Waar je ook bent bacteriën kunnen zich gemakkelijk verspreiden zonder dat je het weet. En een van de meest effectieve manieren om de verspreiding van infecties te stoppen, is regelmatig handenwassen en goed je handen drogen. Ziektekiemen kunnen nonchalant verspreid worden door een andere persoon aan te raken of vuile oppervlakken zoals deurknoppen of zelfs wasbak. Deze schadelijke bacteriën kunnen ziekten veroorzaken en zijn onzichtbaar voor het blote oog. Daarom is het belangrijk om handen wassen een dagelijkse gewoonte te maken.

Zorg ervoor dat je je handen wast:

✓ Na gebruik van het toilet

✓ Voor en na personeelsbijeenkomsten 

✓ Na het aanraken van kranten of tijdschriften

✓ Voor en na het eten, horeca  (ontbijt, lunch, diner)

✓ Na het gebruik van het toetsenbord, telefoon, gereedschap enz.

✓ Voor en na meetings  

✓ Bij het delen van dingen, waaronder kantoorapparatuur

Aangezien 80% van de infectieziekten door de handen wordt verspreid, valt niet te ontkennen hoe belangrijk de handhygiëne is – het is onze eerste verdedigingslinie tegen bacteriën. Hoewel hand droging misschien niet precies hetzelfde is als handen wassen, is het nog steeds een belangrijk aspect van handhygiëne. Gebruik daarom stevig handdoekpapier. Fayon levert diversen mogelijkheden handdoekpapier, systeemrollen, Katrin handdoekpapier, Tork handdoekpapier, Eco handdoekpapier, Santino papier, Vendor papier, Europroducts papier en fayon of eigen merk handdoekpapier. Toilet Dispensers Nodig?

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.