WUHAN CORONAVIRUS? PBM, DESINFECTIE EN MONDKAPJES ONMISBAAR BIJ GRIEPVIRUS?

Al dagen hoor je het in het nieuws het Wuhan coronavirus dat in China zich razend snel verspreid. Nu ook al in Europa! Bedrijven staan op scherp schoonmaakgroothandels kunnen de vraag van beschermingsmaterialen nauwelijks aan. Iedereen wil een mondkapje kopen, van particulier tot bedrijven. Zo heeft ook groothandel Fayon een speciaal persoonlijk beschermingspakket samengesteld. Hiermee hoopt ondernemer Sjimmie  de jong zijn klanten te helpen en mee te denken zodat men dit pakket snel naar familie in China kan sturen. Want er mag niks meer uit China geëxporteerd worden. Fabrieken in China zitten op slot en voorraden staan vast in quarantaine. Ook Simone van Bekkum mede eigenaar van Fayon.nl en oprichters van TotaalVisie steekt de handen uit de mouwen. “Wij doen het samen en ik help graag om alles goed te regelen van website, inkoop, inpakken, verkopen, transport regelen, klanten te woord staan, You name it.” Wij doen ons uiterste best om iedereen te helpen! 

ONDUIDELIJK OVER MONDKAPJES

Onduidelijkheid over mondkapjes? mondkapjes helpen niet om het coronavirus tegen te gaan, mondkapjes zorgen er ook niet voor dat u NIET besmet raakt. Het mondkapje en dragen van beschermingsmaterialen pbm is slechts bedoeld om u weerbaarder te maken en uw kleding, handen en gezicht te beschermen. Zoals uw weet wordt het coronavirus al overgedragen in incubatietijd, hierdoor is het erg lastig om u op tijd te beschermen. Wat wel heel belangrijk is, is een goede hygiëne door het wassen van handen met handzeep. Het vaker schoonmaken van uw sanitair. Handen afdrogen met hygiënepapier. Ruimtes waar veel mensen komen met professionele schoonmaakmiddelen regelmatig schoonmaken en desinfecteren. Deze tips in combinatie met het dragen van mondkapjes, handschoenen, overal, kunnen in sommige situaties bijdragen aan een betere hygiëne. ” Of je  nu wel of niet kiest voor het dragen van een mondkapje dat is ieder zijn vrije keus, maar ik kan me zo voorstellen dat als je in een risico gebied verkeerd,  dat het voorkomen beter is als genezen. Baat het niet schaadt het niet …maar dat is mijn mening aldus “Simone van Bekkum.

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.