VOOR U GETEST!

Het zonnetje gaat weer schijnen,  de voorjaarsschoonmaak is in aantocht, scholen hebben vakantie, schoonmaakbedrijven zijn druk in de weer. We krijgen allemaal weer zin om alles lekkers schoon te maken. Wij hebben het interieur eens lekker opgefrist en gevraagd of 5 van onze klanten 3 van onze interieur toppers wilde testen op schoonmaak kracht, dosering, gemak, kwaliteit, schoonmaaktijd, geur en prijs. Uit ons assortiment zijn de interieurreinigers Ewepo Kleen, ALCODOR en Taski Sprint zijn getest:

 1.       ALCODOR – FRISSE ALLESREINIGER – FLORAL – €  3,93 per liter

Alcodor is uniek door de floral geur die urenlang blijft ruiken en de snelheid waarmee je kunt schoonmaken. Met dit product vliegt vuil en viezigheid er binnen enkele seconden af. Door de sterke concentratie heb je slechts een klein beetje nodig om vliegensvlug schoon te maken en het uren lang te laten geuren. Alcodor is een reinigingsmiddel op alcoholbasis, met een aangenaam parfum. Dit reiniging product is voor vele toepassingen geschikt.  Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als interieurreiniger, vloerreiniger of sanitair reiniger.  Alcodor droogt snel en streeploos op en is geschikt voor alle waterbestendige materialen, zoals kunststof of gelakte oppervlakken, wand- en vloertegels, linoleum, PVC, enz. Bijzonder geschikt voor hoogglanzende oppervlakken. Als allesreiniger kun je dit product vrijwel overal toepassen waar met water wordt schoongemaakt. Alcodor kan zowel machinaal als met een emmer en een spons/doek of met een emmer-combinatie worden gebruikt, zelfs bij hard water. Alcodor droogt snel en streeploos op. Alcodor frisse allesreiniger

 2.       Taski Sprint 200 conc. Interieurreiniger – doseer flacon €  18,71 per liter

De interieurreiniger van Taski Sprint 200 conc. is een hoog geconcentreerde dagelijkse reiniger. Door de specifieke formule en parfum zijn gevarensymbolen overbodig. Taski Sprint 200 conc. Interieurreiniger 1 liter – kan gebruikt worden voor het streeploos reinigen van waterbestendige oppervlakken. De frisse geur blijft langdurig zijn werk doen en is effectief bij het neutraliseren van slechte geuren. Dagelijkse interieurreiniger. kasten, deuren, wanden -en muren, glas- en tegelwerk, chroom, rvs, kunststoffen, lakwerk, enz. Taski sprint 200 doseerflacon interieurreiniger


3.       EWEPO Kleen- D- multifris €  4,50 per liter

Ewepo Kleen-D Multifris is een reinigingsmiddel voor de dagelijkse reiniging van het hele interieur. Kleen-D Multifris is een product met neutrale pH en is universeel toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakken. Kleen-D Multifris is geschikt voor de natte- en de sprayreiniging.  interieurreiningers-EWEPO

EEN DUIDELIJKE WINNAAR!

De jury was het unaniem eens Alcodor allesreiniger van het merk PRAMOl een zwitsers merk is als winnaar uit de test gekomen. Men heeft uitvoerig interieur schoongemaakt en gelet op verschillende aspecten. Wij hebben hieronder de punten telling op een rijtje gezet!

Nummer 1 met 59 punten : ALCODOR FRISSE ALLESREINIGER

✓ Schoonmaakkracht: 9 – 4  van de 5 bedrijven ervaarde dit product als het schoonst.
✓ Dosering: 7 –  weinig nodig, maar geen doseerflacon, wel aparte spray instelling waardoor geen overdosering.
✓ Gemak: 7 multifunctioneel 
✓ Kwaliteit: 9 – goede concentratie droogt op
✓ Schoonmaaktijd: 9
✓ Geur: 9
✓ Prijs: 9


Nummer 2 met 48 punten: Taski Sprint 200 conc. Interieurreiniger – doseer flacon

✓ Schoonmaakkracht: 8 – Maakt goed schoon door de concentratie 1 van de 5 bedrijven ervaarde dit product als het schoonst.
✓ Dosering: 8, door Handige doseerflacon
✓ Gemak: 8 , snel te doseren en multifunctioneel
✓ Kwaliteit: 7 – doet wat het moet doen
✓ Schoonmaaktijd: 7
✓ Geur: 7
✓ Prijs: 3

 Nummer 3 met 46 punten:  EWEPO Kleen- D- multifris

✓ Schoonmaakkracht: 6
✓ Dosering: 6
✓ Gemak: 6
✓ Kwaliteit: 6
✓ Schoonmaaktijd: 6
✓ Geur: 8
✓ Prijs: 8

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.