PERSCONFERENTIE RUTTE WORDT MONDKAPJE VERPLICHT

Donderdag 6 augustus zal premier Mark Rutte met de meest betrokken ministers een persconferentie houden over welke maatregelen er nodig zijn om de opmars van de 2e corona golf te stoppen. Kan het virus nog worden gestopt? Wordt het dragen van mondkapjes verplicht? Is het handen desinfecteren wel genoeg? Is een ander halve meter samenleving wel realistisch? Gebruiken mensen de handhygiëne producten wel 20 seconden lang? Gebruikt iedereen de desinfectiezuil, of loopt men er met een boog omheen? Wordt er in gebouwen wel genoeg en goed schoongemaakt? Maken mensen thuis ook schoon met professionele schoonmaakmiddelen of huishoudelijke schoonmaakmiddelen? Allemaal vragen … iedereen zit vol met vragen. Ik denk niet dat deze vragen vanavond door premier Mark Rutte zullen worden beantwoord, maar het zijn wel terechte vragen en gedachten. Het naleven van de corona regels gaat namelijk verder dan de discussie: werkt een mondmasker? en waar kan ik een mondkapje kopen? Amsterdam en Rotterdam zijn koplopers in het verplicht stellen van mondkapjes, bijvoorbeeld op de Albert Cuyp of in de Kalverstraat en Coolsingel dient men van 6 uur in de ochtend tot tien uur s avonds op aangewezen gebieden een niet medisch mondkapje  te dragen. De reden hiervoor is dat op deze plekken te veel mensen samen komen en de ander halve meter regel in gedrang komt, of dit echt zo is zijn de meningen over verdeeld. Vanavond zal het vooral gaan over de zorgen die Rutte en Hugo de Jonge hebben over terugkerende vakantiegangers uit risicogebieden, studenten die veroorzakers zouden zijn van corona brandhaarden en de zo geheten corona test-straat op Schiphol. Deze hygiëne Teststraat zal mensen gaan opsporen met virus klanten. 1 ding is duidelijk er komen nieuwe maatregelen bij en de hygiëne broekriem zal goed moeten worden aangetrokken. Ook zijn nieuwe lokale maatregelen onvermijdelijk. Nederland wacht in spanning af!

ZIJN DIT DE GOUDEN REGELS? MONDKAPJE, SCHOONMAKEN, HANDEN WASSEN EN ANDER HALVE METER?

Regels regels regels .. weg met onze vrijheden .. allemaal langdurig aan het mondkapje (bewezen of niet) handen schrobben met handdesinfectie totdat je huidflora kapot is, vloeren schoonmaken zodat je kan eten van de vloer en vooral op afstand blijven. Het is misschien gek scherend .. maar zijn dit de gouden regels? De Nederlandse bevolking zit vanavond met geknepen billen voor de buis. Welke doelgroep of sector wordt aangepakt, stil gelegd of verbeterd. Welke aanpassingen dient de horeca door te voeren voor een veilig terras zodat dronken studenten elkaar na een paar biertjes niet toch gaan omhelzen. Kunnen sportscholen straks nog wel binnen sporten? en welke vakantiegangers dienen straks twee weken verlof op te nemen omdat ze in quarantaine moeten? Brandende vragen? Ook bij schoonmaakgroothandel Fayon nemen de vragen met de dag toe. Nu beantwoorden wij vooral vragen over de juiste desinfectiemiddelen en hoe een marmer vloer te behandelen of welk schoonmaakmiddel het een bedrijf nodig heeft. Toch nemen de vragen over: Extra schoonmaken door coronavirus en waar je op moet letten in tijden van het virus als je gaat schoonmaken toe. De vraag om witte mondkapjes en de aanschaf van de juiste handhygiëne is afgelopen week ook weer gestegen. Hopelijk blijven de prijzen gelijk want de inkoop en het verkrijgen van personal care producten PBM is nog wel een dingetje. Heeft u vragen? Als groothandel helpen wij uw bedrijf graag op weg in de wereld van Hygiëne.

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.