Wij hebben u iets te vertellen, Schoonmaakgroothandel Fayon B.V. mag zich troste distributeur Benelux noemen van het geweldige merk PRAMOL Reinigingsmiddelen, ontwikkeld op Zwitserse bodem.De professionele reinigingsmiddelen worden al over de gehele wereld door verschillende schoonmaak professionals gebruikt zoals de Star lijn Star matt, Star Gloss, Star Silk en Star Hospital deze acrylpolymeer vloeremulsies zijn is erg geliefd. Het reinigingsmiddelen assortiment van PRAMOL is compleet en bestaat o.a. uit vloerreinigers, vloerstrippers, marmer kristalliseren, sanitair reinigers, keuken reinigers, autoshampoo ’s en speciaal producten zoals de ALCODOR FLORAL, met deze lang geurende allesreiniger maak je iedereen blij. Neem gerust een kijkje op onze website om het gehele assortiment van PRAMOL te bekijken.

DE 3 MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN VAN PRAMOL 

Op nummer 1 staat de Star vloer emulsie lijn, en dan is de Star Matt de favoriet.
Star Matt geeft een harde, watervaste beschermlaag met matte glans. Het product heeft een korte droogtijd! Beschermd de vloer voor vroegtijdige slijtage en het inlopen van vuil en zwarte hak-sporen. Star Matt vloeremulsie wordt gebruikt als basis behandeling voor gladde vloeren. Deze vloeremulsie zorgt ervoor dat de vloer bestand raakt tegen desinfectiemiddelen. Geschikt voor harde vloerbedekking zoals linoleum, PVC . Star Matt vloeremulsie wordt veel gebruikt voor alle gebouwen waar overmatige vloerglans ongewenst is om veiligheidsredenen zoals bijvoorbeeld bejaardentehuizen, klinieken, horeca, ziekenhuizen, scholen en meer.
Voordelen 

✓ Het onderhoud van de vloer wordt met het gebruik van Star matt vereenvoudigd
✓ Door het gebruik van Star matt wordt de levensduur van de vloer wordt verlengt. 
✓  Eenvoudig aan te brengen
✓  Korte droogtijd 
✓ Star matt is eenvoudig op te wrijven
✓ Dit product geeft een langdurige matte beschermende filmlaag
✓ Beschermt de vloeren tegen voortijdige slijtage en zwarte voetafdrukken
✓ Maakt nat dweilen eenvoudiger
✓ Hoge viscositeit
✓ Bestand tegen desinfectiemiddelen

Nummer 2 Alcodor Floral  is een onmisbare schoonmaakmiddel 

Alcodor  is uniek door de floral geur die urenlang blijft ruiken en de snelheid waarmee je kunt schoonmaken. Met dit product vliegt vuil en viezigheid er binnen enkele seconden af.  Door de sterke concentratie heb je slechts een klein beetje nodig om vliegensvlug schoon te maken en het uren lang te laten geuren. Alcodor is een reinigingsmiddel op alcoholbasis, met een aangenaam parfum. Dit reiniging product is voor vele toepassingen geschikt.  Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als interieurreiniger, vloerreiniger of sanitairreiniger.  Alcodor  droogt snel en streeploos op en is geschikt voor alle waterbestendige materialen, zoals kunststof of gelakte oppervlakken, wand- en vloertegels, linoleum, PVC, enz. Bijzonder geschikt voor hoogglanzende oppervlakken. Als allesreiniger kun je dit product vrijwel overal toepassen waar met water wordt schoongemaakt. Alcodor kan zowel machinaal als met een emmer en een spons/doek of met een rolemmercombinatie worden gebruikt, zelfs bij hard water. Alcodor droogt snel en streeploos op.

Speciale voordelen:

✓ Zuinig in het gebruik
✓ Streeploos reinigen
✓ Reinigt snel
✓ Langdurige frisse geur
✓ Multifunctioneel product
✓ Mag dagelijks gebruikt worden
✓ Hoog geconcentreerd daardoor effectief

Nummer 3 Cristallo  speciaal voor marmer  en steensoorten!

Cristallo een product voor de kristallisatie van marmer- en kalkvloeren. Geeft een langdurige glans. Beschermt tegen vuil en zorgt ervoor dat oppervlakken worden gepolijst. Door het gebruik van Cristallo wordt de vloer minder vuil en kan vervuilen worden vertraagd of voorkomen, de vloer is gemakkelijk te verzorgen en buitengewoon slip-bestendig. Kleine krasjes en beschadigingen worden verwijderd. Cristallo herstelt het oorspronkelijke uiterlijk en de kleur van het marmeren klak stenen vloeren of oppervlakte. Kristalliseren met Cristallo is een uitstekend alternatief voor conventionele methoden zoals coaten met een dispersie of wax. Cristallo kan ook worden gebruikt voor het harden van nieuw gelegde of het repareren van versleten of matte vloeren. Toepassingsgebieden: vloeren, tafels, wanden gemaakt van marmer en kalkhoudende stenen. 

Speciale voordelen:

✓ Zuinig in het gebruik
✓ langdurige glans
✓ Beschermd uw vloer
✓ Zorgt voor een mooie polijstring
✓ Slip bestendig
✓ De natuurlijke kleur komt terug
✓ Krassen verdwijnen

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.