NIEUWE MAATREGELEN OM DE KWETSBARE MENSEN TE BESCHERMEN

Vanaf vandaag 29 september 2020 om 18:00 worden de corona maatregelen aangescherpt. Zijn deze nieuwe maatregelen om de kwetsbare mensen te pbm beschermen? of is het al te laat? 1 ding is zeker het is een strop voor de horeca ondernemer en de evenementen branche. Zoals Mark Rutte gisteravond aangaf tijdens de persconferentie de komende 3 weken is het nodig om alle zeilen bij te zetten om het virus weer onder controle te krijgen. Dit betekend weer extra alert op handen wassen met handzeep en handalcohol, loopt niet snel langs een desinfectiezuil, maar neem even de tijd om je handen schoon te maken. Het thuiswerken wordt ook min of meer verplicht gesteld. Zijn net alle kantoren schoongemaakt met professionele schoonmaakmiddelen en is er op elk bureau een oppervlakte reiniger 10 procent alcohol aanwezig, nou die mag je mee naar huis nemen want voorlopig komen er nauwelijks mensen op kantoor. Het detailhandel personeel fungeert vanaf morgen als uitsmijters want er is een deurbeleid, wil je een winkel in dan is het aan de winkel eigenaar om jou met of zonder mondkapje binnen te laten. Ga je Amsterdam in dan kun je beter maar mondkapjes kopen want in deze stad is het bijna overal verplicht. Sector sport wordt ook aangescherpt, geen bezoekers bij voetbalwedstrijden, sportkantines gesloten en sportscholen mogen niet meer dan 30 sporters ontvangen. De maatregelen zijn er op gericht om zo min mogelijk contactmomenten te hebben met anderen. Een contactmoment kan er in dit stadium van het virus voor zorgen dat er steeds meer mensen ziek worden en de economie weer op slot gaat en dat willen we helemaal niet. Als iedereen nou zijn verantwoordelijkheid neemt en de ander halve meter regel naleeft, gewoon zijn handen wast en/of desinfecteert met een handalcohol en de verdere regels naleeft dan kunnen we hopelijk weer terug naar de verspoeling en krijgen we het virus onder controle. Fayon schoonmaak groothandel leeft mee met haar horeca klanten en andere sectoren die nu zwaar getroffen zijn.

DE AANGESCHERPTE MAATREGELEN OP EEN RIJ 

Wij hebbend de nieuwe aangescherpte maatregelen van de rijksoverheid hieronder even kort voor u opgesomd, uiteraard vindt u op de website van het RIVM nog meer passende informatie. Tevens willen wij u nog meegeven dat een goede personal care, de juiste beschermingsmaterialen en handhygiëne erg belangrijk zijn. Het vaker schoonmaken van oppervlakken en sanitair met een schoonmaakmiddel of desinfectiemiddel is aan te raden. Hygiene is in deze tijd een must. Cleanstar schoonmaakmiddelen heeft verschillende schoonmaakproducten, desinfectie spray freshko om ruimtes, sport materialen en overige oppervlakken schoon te maken. Het is een gekke tijd met tegenstrijdige berichten. Ondernemers hebben het zwaar, ouderen zijn angstig. Jongeren vinden het lastig om zich aan de regels te houden. Een hoop emoties en onzekerheden krijgt iedereen op zich af. Laten we een beetje verdraagzaam zijn en aan elkaar denken. Heeft u schoonmaak en hygiëne vragen, stel ze gerust, wij zijn er voor u! Advies nodig? Of een offerte op maat? Wij helpen u graag, contact us.

 • 3 gasten op bezoek thuis
 • 4 personen in een gezelschap op een andere locatie dan thuis.
 • Maximaal 30 personen in een ruimte
 • Reserveer een tijdslot voor een activiteit of sporten
 • Horeca om 22.00 gesloten
 • Boodschappen moment 2 x per dag voor kwetsbare mensen
 • Deurbeleid voor detailhandel
 • Registreren van bezoekers, dragen van mondkapjes
 • Sportkantines gesloten
 • 1,5 meter regel
 • Let op je handhygiene
 • Sport wedstrijden zonder publiek.
 • Vermijd drukke plekken
 • Nies in je elle boog
 • Bij klachten blijf binnen en laat je testen
 • Mensen met een contactberoep zoals pmu, beauty en kappers vragen hun klanten zich te registreren.

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.