NA VACCINATIE IS HET DRAGEN VAN EEN MONDKAPJE EN HANDEN WASSEN NOG STEEDS NODIG!

Niet iedereen weet dat als je gevaccineerd bent je nog niet direct van het dragen van een mondkapje af bent. Sterker nog het mondkapje moet gewoon op blijven en continue je handen wassen en afstand houden is nog steeds noodzakelijk volgens de Wereldgezondheidsorganisatie. Ook de desinfecterende schoonmaakmiddelen kunnen zeker nog niet de prullenbak in. Personal Care en een goede hygiëne blijven dit jaar nog erg belangrijk. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat een vaccin de ziekte tegengaat, maar het is onduidelijk of ingeënte mensen anderen mensen nog kunnen infecteren, zeggen deskundigen. Dat betekent dat een vaccin de verspreiding van het coronavirus mogelijk niet stopt! Volgens WHO-vaccinexpert Kate O’Brien is er meer onderzoek nodig naar de werking van het vaccin om te bepalen of dat er voldoende immuniteit is opgebouwd.  Het is dan ook een illusie om te denken dat iedereen straks gewoon weer normaal naar kantoor kan of dat de horeca open kan zonder maatregelen. Thuis ruimtes, bureaus, telefoons, toetsenbord, deurklinken, sanitair goed schoonmaken met een desinfecterend schoonmaakmiddel of UV apparaat is ook nog steeds regelmatig nodig om besmetting te voorkomen, vooral met de nieuwe Britse virusvariant in aantocht. Eenmaal gevaccineerd, dan is op dit moment het aantoonbare voordeel dat je minder ziek wordt van het virus en de kans op overlijden afneemt. Vaccineren weerhoudt het virus dus niet om het door te geven aan anderen!

ZORG VOOR ELKAAR, BEWAAR DE HYGIËNE EN HOU AFSTAND

Iedereen is zo langzamerhand wel corona moe en dat is begrijpelijk, maar probeer toch voor elkaar te zorgen, hou afstand en bewaar de hygiëne in huis en op de werkvloer. Ook als we naar een fase van versoepeling gaan is het des te belangrijker om voor elkaar te zorgen en even rekening met elkaar te houden, door je handen te wassen met handzeep of alcoholgel.  Als we dan weer in beweging mogen komen, draag dan nog even een mondkapje en loop niet zomaar langs de desinfectie zuil in openbare ruimtes of winkels! Hou nog even vol anders is al ons geduld voor niks geweest. Werkt u in een bepaalde sector of heeft u zelf een bedrijf en wilt u meer informatie over professioneel schoonmaakmiddelen of welk desinfectie product gemakkelijk te gebruiken is in uw situatie, schoonmaak groothandel Fayon helpt u graag! Ook op afstand kunnen we met u meedenken!

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.