Meisjes in het nieuw

De meisjes van voetbalclub SVARC in het nieuw door Schoonmaak groothandel Fayon. Nieuwe trainigspakken en jasjes werden gesponserd. De meisjes van voetbalclub SVARC in het nieuw door Schoonmaak groothandel Fayon. Nieuwe trainigspakken en jasjes werden er gesponserd.Sinds zaterdag 27 oktober is het meisjesteam van ARC JO9-9M gestoken in mooie zwart/rode trainingspakken. Deze pakken worden geschonken door het dynamische bedrijf FAYON B.V. Groothandel in Professionele Schoonmaakartikelen, Speciale Reinigingsmiddelen, Sanitair en Hygiëne inrichtingen, Personal Care en meer. Fayon gelooft in de kracht van goede service en in de talenten van de jeugd. Sporten, een gezonde levensstijl en hygiëne zijn erg belangrijk in het leven. Als maatschappelijk betrokken onderneming levert FAYON B.V. graag een positieve bijdrage aan de jeugdsport. De samenwerking tussen Fayon en SVARC heeft voor beide partijen een mooi resultaat opgeleverd. Fayon schoonmaakmiddelen en private label vindt het namelijk belangrijk dat er aandacht is voor de sport

Het meisjesteam bestaat uit:
Lotte Kraaij
Michelle Turkenburg
Caithlin L’Amie
River de Ridder
Lieke de Jong
Tess Janssen
Liv Vernig
Fien Bolder
Rowena van Bekkum
en Esmee Lamfers.
De meisjes  bedanken FAYON voor de trainingspakken.

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.