HET GEBRUIK VAN HYGIËNEPAPIER NEEMT TOE DOOR CORONAVIRUS!

Grondig je handen wassen en afdrogen is het advies van het RIVM. Het is belangrijk om uw handen goed schoon te houden nu dat het corona virus ook in Nederland de kop op steekt. Handen komen al snel ongemerkt in contact met bacteriën, ook onder de nagels gaan zich gemakkelijk bacteriën nestelen. Was de handen minimaal 30 seconden onder stromend water met zeep en gebruik voor het afdrogen geen handdoek of handdroger maar hygiënepapier.  Door het gebruik van papier haalt u de bacillen grondig van uw handen af. Verschillende testen laten zien dat het gebruik van handdoekpapier de beste keuze is als het gaat om hygiëne.  Bacteriën kunnen zich gemakkelijk via de handen verspreiden zonder dat je het weet. De meest effectieve manier om de verspreiding van het virus te beperken is regelmatig handenwassen en met papier je handen te drogen. Het desinfecteren van deurknoppen is in deze tijd waar de hygiëne eisen worden aangescherpt belangrijk! Het extra desinfecteren van deur klinken en oppervlakken geeft ziektekiemen die zich nonchalant kunnen verspreiden van persoon tot persoon minder kans. 

CONSUMENTEN BESTELLEN NU OOK HANDDOEKPAPIER VIA ONZE WEBSITE 

Ook consumenten weten ons te vinden en bestellen sinds vandaag handdoekpapier zoals vouwhanddoekjes of rollen poetspapier. Zoals sommige klanten aangeven, “Wij willen beslagen ten ijs komen. Nu is het afdrogen met papier ook vele malen hygiënischer dan met een gewone handdoek, tevens kun je het papier ook prima gebruiken om de neus mee te snuiten. Naast de consumenten zien wij ook een groei van zzpers en mkb bedrijven die voorheen de klassieke handdoek gebruikte en nu over gaan op toilet dispensers in de sanitaire ruimte. Heel verstandig want papieren handdoekjes zijn tenslotte de meest hygiënische keuze. Aangezien 80% van de infectieziekten door de handen wordt verspreid, valt niet te ontkennen hoe belangrijk de handhygiëne is. De juiste handhygiëne is onze eerste verdedigingslinie tegen bacteriën. Hoewel hand droging misschien niet precies hetzelfde is als handen wassen, is het nog steeds een belangrijk aspect van handhygiëne. Gebruik tijdens het afdrogen van de handen stevig handdoekpapier zodat je de handen goed droog kunt maken. Met handdoekpapier verwijderd u meer bacteriën van uw handen. Verschillende onderzoeken toonde aan dat na het gebruik van een papieren handdoek bacteriën in 15 seconden aanzienlijk werden gereduceerd. Gemiddeld drogen mensen hun handen niet langer dan 20 seconden, hierdoor blijft er veel water achter op de handen en spetteren de waterdruppels in het rond. Met deze natte handen worden ook vaak deuren geopend. U kunt zich wel voorstellen dat dit allemaal niet zo fris en hygiënische is. In tijden van het coronavirus is hygiëne erg belangrijk zodat u weerstand goed blijft en de kans op besmetting met een virus wordt verkleind. Wilt u ruimtes gaan ontsmetten dan is het aan te raden om deurknoppen, computertoetsen borden, computermuis, mobiele telefoons en vloeren mee te nemen. Met Desinfectie Sipro Unides kunt u reinigen en desinfecteren ineen. Dit gecombineerde reinigingsmiddel is super handig en gemakkelijk te verdunnen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden Fayon Schoonmaakgroothandel levert diversen soorten desinfectiemiddelen en  hygiënepapier van verschillende merken zoals Tork papier en systeemrollen van Katrin en zelfs ecologische toiletpapier.

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.