Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Veilig Online Betalen

Wilt u achteraf betalen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Wegens het corona virus kunnen wij het vaste klanten programma niet opstarten. Normaal plannen wij een afspraak in met onze nieuwe klanten en bespreken wij hoe u in ons vaste klanten/ veilig betalen systeem wordt opgenomen. Echter is dit nu niet mogelijk. Excuses voor het ongemak


IDEAL: Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via IDeal. 
Bij Fayon kunt u veilig betalen, wij brengen geen extra kosten in rekening en gaan we zorgvuldig met uw gegevens om. Onze Betaalmethodes zijn: direct betalen met IDEAL of achteraf betalen voor terugkerende klanten.  Alle bestellingen worden direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk geleverd. Ideal is een betaalmethode waarmee online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankier omgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 


Achteraf betalen terugkerende klant: via Account  
Terugkerende klanten kunnen snel en gemakkelijk bestellen via hun bestelhistorie of via onze medewerkers, die u achter de schermen kunnen helpen.
Voor klanten die op rekening betalen hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen.  

Voordelen terugkerende Klant:  

  • Omdat u vaste klant bent stellen wij u account zo in dat u alleen maar hoeft in te loggen om te kunnen bestellen, alles staat voor u klaar en ons systeem biedt veel voordelen. 
  • U kunt bijvoorbeeld sparen voor korting 
  • Periodiek bestellen & bestellijsten aanmaken 
  • Uw eigen bestellijst beheren 
  • Voor meerdere locaties bestellen  
  • Bestelbudget instellen  
  • 30 dagen betaalcondities  
  • Extra voordelen & Acties  

Profiteer direct en maak een account aan. 
Na het aanmaken van een account nemen wij contact met u op om nader kennis te maken en de 30 dagen betaalcondities te bespreken.