Vikan transport system

De Vikan Transport is een onderdeel van het Vikan Transport System. Het is een borstel set van Vikan wat bestaat uit twee handborstels, een wasborstel, een zachte velgenborstel en een telescoopsteel met waterdoorvoering en een Gardena aansluiting. Met deze set kunt u gelijk aan de slag. De Vikan Transport lijn is ontwikkeld in samenwerking met mensen die werkzaam zijn in de transportsector en auto branche.

Toont alle 13 resultaten

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.

Heeft u vragen over dit product?

Neem dan contact op