Tork

Tork producten voordelig kopen bij schoonmaak groothandel Fayon. Het ruime assortiment Tork, zorgt ervoor dat u nooit misgrijpt. Zo leveren wij Tork toiletpapier, verschillende Tork handdoekjes, centerfeed en hygiëne artikelen zoals Tork luchtverfrisser. Wij helpen u graag aan het juiste Tork product! Voordelig Tork inkopen voor wederverkopers en schoonmaakbedrijven? Informeer naar de mogelijkheden. [email protected]

Resultaat 1–24 van de 66 resultaten wordt getoond

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.

Heeft u vragen over dit product?

Neem dan contact op