FreshKO

FreshKO is een antibacteriële spray die je in je sportspullen spuit om bacteriën te doden en vieze geurtjes te verdrijven. Daarnaast zorgt de spray ervoor dat je geen schimmels en bacteriën groei in je sport materialen ontwikkeld. Frisse en schone sportmaterialen krijg je met Freshko! Even sprayen met Fresh ko en weg zijn de vieze geurtjes, bacteriën en zweet! WEDERVERKOPER WORDEN ? Informeer naar de mogelijkheden [email protected]

Enig resultaat

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.

Heeft u vragen over dit product?

Neem dan contact op