Cleanstar

Bent u op zoek naar professionele schoonmaakmiddelen? Probeer dan eens de schoonmaakmiddelen van Cleanstar. De innovatieve schoonmaakmiddelen van Cleanstar producten zijn niet meer weg te denken uit de schoonmaak branche. Cleanstar verkoopt vloerreinigers, ontvetters, auto producten en schoonmaakartikelen voor industrieel reinigen. Cleanstar is een musthave in uw schoonmaak assortiment!

Resultaat 1–24 van de 67 resultaten wordt getoond

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.

Heeft u vragen over dit product?

Neem dan contact op