Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

freshko

FreshKO is een antibacteriële spray die je in je sportspullen spuit om bacteriën te doden en vieze geurtjes te verdrijven. Daarnaast zorgt de spray ervoor dat je geen schimmels en bacteriën groei in je sport materialen ontwikkeld. Frisse en schone sportmaterialen krijg je met Freshko! Even sprayen met Fresh ko en weg zijn de vieze geurtjes, bacteriën en zweet! WEDERVERKOPER WORDEN ? Informeer naar de mogelijkheden info@fayon.nl.

Freshko, 300ml Freshko, 300ml

Freshko, 300ml

Freshko, 300mlFreshko wordt gebruikt om nare geurtjes te elimineren. Deze spray laat een aangename m..

€ 7,50 Incl. BTW € 9,08

€ 7,50 Incl. BTW € 9,08

Fresh KO, sport materialen spray Fresh KO, sport materialen spray

Fresh KO, sport materialen spray

Fresh KO sport materialen sprayFreshko spray is een ontgeurder voor sport materialen. Fres..

€ 7,50 Incl. BTW € 9,08

€ 7,50 Incl. BTW € 9,08

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Freshko, desinfectiespray voor de sport!

Freshko is het desinfectiemiddel voor de sport!
Wij zijn producent van Freshko spray, heeft u interesse om groot in te kopen of wederverkoper te worden, neem dan contact met ons op!
FreshKO is een antibacteriële spray die gebruikt wordt om in je sportspullen bacteriën te doden en vieze geurtjes te verdrijven. Daarnaast zorgt de spray er op deze manier ook voor dat je geen schimmels krijgt door een ophoping van bacteriën. Deze FreshKO spray laat een zachte menthol geur achter en verfrist je sportmaterialen. Hierdoor blijven sportmaterialen langer in topconditie. FreshKO zit in een handige spuitbus en is dus gemakkelijk te gebruiken. Zowel voor, tijdens als na de trainingen. Een klein beetje sprayen in of op je sportspullen en je materialen kunnen er weer tegen. Fresh KO is ooit bedacht om kickbokshandschoenen en bokshandschoenen mee te schoon te maken.  Maar tegenwoordig kun je deze spray voor alle sportmaterialen gebruiken die niet in de wasmachine kunnen worden gewassen.  U kunt zich voorstellen dat op en plek waar zweet achterblijft zoals kickbokshandschoenen, voetbalschoenen of hardloop schoenen dat bacteriën, virussen en voet schimmels sneller groeien. FreshKO gebruikt een toevoeging van isopropylacohol om te desinfecteren en een sterke mint om vieze geurtjes te verwijderen. Freshko kan gebruikt worden voor alle niet wasbare  sportmaterialen! Fresh ko sport materialen spray verpakt in een doos van 12 stuks van 300ml per stuk.  De spray kan gebruikt worden voor, tijdens en na de trainingen. Het voordeel van Freshko is dat je sportspullen niet nat worden in vergelijking tot andere sport reinigers. Een klein beetje sprayen en je sportspullen kunnen er weer tegen. Freshko spray knock -out voor bacteriën en vieze geurtjes 


Toepassingen freshko spray 


✓  Boks handschoenen en overige handschoenen
✓  Sportschoenen
✓  Voetbalschoenen
✓  Schaatsen, skates en skeelers
✓  Ski schoenen
✓  Scheenbeschermers
✓  Bodyprotector
✓  Dumbells, gewichten
✓  Sport apparatuur
✓  Deurklinken
✓  Gereedschap
✓  Toiletpotten onder de rand
✓  Tafels, oppervlakken
✓  Tapijt, vloerkleden
✓  Yoga matten, sport matten
✓  Sporttas en sport ruimtes


Freshko Wederverkoper worden?

Schoonmaak goothandel Fayon verkoopt een compleet assortiment  schoonmaakmiddelen voor in de sport. Als producent van Freshko en verschillende professionele schoonmaakmiddelen weten wij als geen ander wat er nodig is om sport vloeren, sanitair, apparatuur en spiegel schoon te maken. Door onze kennis uit de sport/wereld en onze chemie knowhow hebben wij een doeltreffende schoonmaakmiddelen lijn FayonSports en Freshko op de markt gebracht. Dit schoonmaak pakket bestaat uit een sportvloer reiniger of een spiegelreiniger  speciaal voor grote oppervlakken en of een desinfectiemiddelen zoals een desinfectiespray, desinfectie sportvloeren en een oppervlakte reiniging met 10 procent alcohol spray.  Met al deze producten kunt u uw sportruimte goed schoon houden en voldoen aan alle eisen van het RIVM. Freshko wederverkoper worden? Of wilt u 1 van onze andere schoonmaakmiddelen gaan verkopen? Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen, dan maken wij een volume offerte op maat!