Informatie
Fayon stelt haar informatie met zorg samen, wij trachten u op deze website te informeren met de meest actuele informatie, aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Fayon is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites van haar weder-verkooppunten en website waarnaar gelinkt wordt. Rechten. De rechten op het materiaal op deze website komen toe aan Fayon of aan haar licentiegevers. Prijzen en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Privacy en veiligheid
Fayon respecteert de privacy van al haar gebruikers van al haar websites. Fayon draagt zorg voor uiterst zorgvuldige behandeling van alle gegevens die door klanten worden verstrekt. Gegevens van klanten worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van Fayon en het uitvoeren van bestellingen, service en advies .


Uw gegevens
Indien u een bestelling plaatst bij Fayon dan worden uw gegevens opgenomen en het klantenbestand van Fayon. Fayon verkoop uw gegevens niet aan derden en stelt uw gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling en onze privacy voorwaarden respecteren.


Nieuwsbrief
Bij Fayon kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief/mailinglijst. Deze gegevens worden allen voor de mailing van Fayon gebruikt en bevatten instructies om uw af te melden en daarmee uw inschrijving ongedaan te maken.


Inloggen
Logingegevens en andere persoonlijke gegevens die wij gebruiken tijdens uw bezoek aan onze webshop worden slecht opgeslagen op de computer waarachter u werkt. Een uitzondering hierop is het automatisch inloggen, waarbij wij gebruik maken van een cookie.

Heb je een vraag?

Deze kun je vinden door in je account naar ‘Mijn bestellingen’ te gaan en te klikken op ‘Bekijk bestelling’ van de bestelling waarvan je de factuur wilt inzien of downloaden. Hier kun je de factuur bekijken en downloaden.

We geven je 14 dagen retourrecht op onze producten om welke reden dan ook. “ Gewoon” is dus ook een goede reden! We accepteren alleen retouren die vooraf online zijn aangemeld. Die link staat op de retouren uitleg pagina. Of via je account. In je account klik je op ‘ mijn retouren’ en kun je per bestelling aangeven welk product je wilt terugsturen. Let er wel op dat zodra je de melding krijgt dat het product niet geretourneerd kan worden dit ook echt niet mogelijk is. Dan zit je of buiten de retourtermijn of er zit een restrictie op het product.