Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Poetsdoeken Wit Katoen WPKA 10 kg

Poetsdoeken Wit Katoen WPKA 10 kg

Poetsdoeken Wit Katoen WPKA 10 kg

  • Merk:Fayon
  • Model:10150011
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 10 kg
  • € 37,32

  • Incl. BTW € 45,16

Poetsdoeken Wit Katoen WPKA 10 kg


Merk: Fayon
Materiaal: Wit Katoen WPKA
Type: Poetsdoeken
Soort: Wit katoen
Verpakking: Per 10 kg

Product eigenschappen
✓ Stevig
✓ Goede kwaliteit
✓ Duurzaam

Wij verkopen poetslappen en poetsdoeken in verschillende soorten, kleuren, diktes en versneden. Poetslappen zijn voor veel verschillende toepassingen inzetbaar. Er wordt vaak onderscheidt gemaakt tussen witte en bonte poetsdoeken van tricot, geweven of katoen.
Witte poetsdoeken zijn zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij het afgeven van kleur ongewenst is en met deze lappen kunt u goed controleren of het oppervlak 100% schoon is. Deze doeken nemen uitstekend vetten en olie achtige substantie op.
Bonte poetslappen zijn zeer geschikt voor industriële toepassingen en worden ingezet voor zwaar vervuilde oppervlakten. Deze doeken nemen uitstekend vetten en olie achtige substantie op.
Er wordt naast de kleur ook onderscheid gemaakt tussen poetslappen van tricot, katoen of geweven kwaliteit. De poetslappen kunnen ook gesneden zijn, bijvoorbeeld versneden witte T-shirts.
Tricot poetslappen zijn rekbaar en open van structuur, ze voelen zacht aan, deze poetslappen zijn ideaal voor het afnemen van oppervlakken en het uit- en oppoetsen. In de autobranche is deze lap onmisbaar.
Geweven poetslappen zijn zeer geschikt voor schoonmaak werkzaamheden, ze zijn pluisarm en absorberen snel dunne vloeistoffen. Ook voor fijn mechanisch werk worden geweven poetslappen gebruikt.
Twijfelt u welke poetsdoeken voor uw schoonmaakklus het beste zijn, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Algemeen
Inhoud 10 kg
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren