Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm water

Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm water

Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm water

  • Merk:KÄRCHER
  • Model:1007060002
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 4.042,00

  • Incl. BTW € 4.890,82

Product: Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm wate 
Merk: KÄRCHER
Type: Professionele schoonmaakmachine
Code: KÄRCHER HD 8/18-4M

Vraag vrijblijvend een Demo aan, wij adviseren u graag…. .
KÄRCHER hogedrukreinigers staan voor kwaliteit, zo ook de nieuwste versie in de middenklasse. Dit nieuwe type warm water hogedrukreiniger is van superklasse, reinigt uitstekend en is zeer gebruiksvriendelijk. Wat deze professionele schoonmaakmachine extra uniek maakt is de ECO-stand hiermee wordt het apparaat echt onoverwinnelijk. Wanneer de hogedrukreiniger op deze stand is ingesteld, werkt het automatisch op de meest zuinige temperatuur. Dit bespaart niet alleen op de bedrijfskosten, maar is ook nog eens goed voor het milieu.

Speciale voordelen van de warmwater-hogedrukreinigers middenklasse HD 8/18-4-m

✓ Onderhoud: Gemakkelijk toegang een serviceschakelaar waarmee de bedrijfsgegevens kunnen worden opgeroepen wanneer zich een probleem voordoet. Gemakkelijk toegang tot alle componenten die onderhoud nodig hebben, kortom erg onderhoudsvriendelijkheid.
✓ Efficiënte reiniging:
De reinigingsprestaties worden gegarandeerd door gepatenteerde sproeiertechnologie, keramische plunjers, een turboventilator en een hogere pompefficiëntie.
✓ MVO:
ECO-stand tegen milieubescherming en een serviceschakelaar om de waterhardheid te regelen. Het reinigingsmiddel wat wordt gebruikt wordt direct nauwkeurig gedoseerd. De Eco-stand regelt de temperatuur op de meest voordelige wijze.
✓ Gebruiksvriendelijk
Een genot in gebruik, dit komt door een centraal, overzichtelijk ingedeeld bedieningspaneel ontwikkeld voor intuïtieve bediening, een spuitlanshouder, een led-display, een geïntegreerde, wrijvingsarme, 180° draaibare slanghaspel voor een slang van 20 meter.
✓ Betrouwbaar
Een apparaat beschermingssysteem en een uitlaatgasregeling, een corrosiebestendig, buigstijf, robuust chassis, een axiaalpomp met drie keramische plunjers, een warmtebestendige uitlaatgasafvoer, dit alles gegarandeerd een zekere betrouwbaarheid.
✓ Mobiliteit
Het mobiliteitsconcept omvat een zwenkwiel, grote rubberen wielen, ergonomische handgrepen, voorzieningen voor verladen met een vorkheftruck, sjorringen en een uitsparing zodat het apparaat kan worden gekanteld voor een maximale manoeuvreerbaarheid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren