Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Vloerreiniger Sport, milde reiniger, kan in scrobzuigmachine - 5 liter

Vloerreiniger Sport, milde reiniger, kan in scrobzuigmachine - 5 liter

Vloerreiniger Sport, milde reiniger, kan in scrobzuigmachine - 5 liter

  • Merk:Fayon Sports
  • Model:1304010003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 0,00 per liter
  • € 19,04

    € 31,77
  • Incl. BTW € 23,04

Vloerreiniger Sport, milde dagelijkse reiniger, 5 liter 

Vloerreiniger Sport is een basisproduct en mag niet ontbreken in een goede Sportschool of Kinderspeelparadijzen, het zorgt voor optimale hygiëne en een frisse omgeving. Deze milde reiniging kan meerdere keren per dag worden gebruikt zelfs in de Schrob-Zuigmachine. Deze Vloerreiniger Sport is uniek samengesteld en te gebruiken voor alle soorten speel en sportvloeren. Deze Sport & Spel vloerreiniger reinigt en verfrist snel en doeltreffend uw sportruimte of kinder-speelparadijs. Deze vloerreiniger heeft een lichte frisse geur en zorgt voor een milde reiniging. Vloerreiniger sport & spel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vette aanslag, zwarte strepen en alle soorten van vervuiling, die zijn ontstaan tijdens het beoefenen van diverse zaalsporten of spelende kinderen in kinderspeelparadijzen. Vloerreiniger sport & spel is een milde dagelijkse reiniging en tast geen verf, rubber en kunststoffen niet aan. Vloerreiniger sport is tevens te gebruiken in de schrob-zuigmachine en is Multi inzetbaar.


Dagelijks onderhoud van uw vloeren kan met vloerreiniger sport maar u dient eerst met een droge wis-mop, stofzuiger of bezem de stofnesten en het zand te verwijderen. Geïmpregneerde stofbindende wisdoeken zijn hiervoor een ideaal middel. Gebruik deze wisdoeken eenmalig ter voorkoming van kruisinfecties.
Bij het in gebruik nemen van de nieuwe sport vloeren dient deze eerst grondig te worden gereinigd met deze basisreiniger. Deze vloerreinger kunt u daarna meerdere keren indien nodig gebruiken in uw scrob-zuigmachine of een andere wijze.
Vervolgens kunt u de vloeren onderhouden met Fresh Sport Vloerreiniger - Diepe Dagelijkse Reiniging., deze laat tevens een frisse mint geur achter en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt.
Sipro Unides Sport - Desinfectie Sportvloeren en Speelruimtes kunt u bij sterke vervuiling en veelvuldig gebruik van de ruimte einde van de dag of een paar keer per week gebruiken, deze vloereiniger reinigt en reduceert de bacteriën door het desinfectans in dit product.
Vloerstripper - Algemeen & Sportvloeren, voor het verwijderen van oude was- en zeepfilmlagen. Vloerstrippers zijn sterke reinigers en mogen afhankelijk van vervuilingsgraad één tot tweemaal per jaar worden gebruikt, zodat u vloer weer als nieuw is.
Fresh K.O. Spray een antibacteriële spray, deze zorgt ervoor dat uw sportspullen zoals: (kick)bokshandschoenen, handschoenen, schaatsen, skates, skeelers, sportschoenen, yoga matten, scheenbeschermers, sportmat, sporttas, fris blijven ruiken na intensief gebruik. Hierdoor blijft uw materiaal langer in topconditie.

Speciale Voordeel:
Ook zwarte strepen kun je gemakkelijk verwijderen met dit product door een intensieve mechanische beweging. Dit product dient dan als streepverwijderaar.

Werkwijze & Dosering
Bij dagelijks onderhoud is een oplossing van 0,2% vaak wel voldoende.Schrob-zuigmachine: Sport Vloerenreiniger met een schrob-zuigautomaat of schrobmachine gebruiken. Bij dagelijks onderhoud is een oplossing van 0,2% voldoende. Bij periodieke onderhoud is een oplossing van 0,4% aan te bevelen. Bij sterk vervuilde vloeren het reinigingsmiddelen enkele minuten in laten weken, waardoor het vuil beter doordrongen wordt. Een rolemmer kan hierbij goed van pas komen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren