Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Vloerreiniger Ecologisch, Ecofloor

Vloerreiniger Ecologisch

Vloerreiniger Ecologisch, Ecofloor

  • Merk:Fayon
  • Model:1309050001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 10 Liter
  • Basis prijs€ 5,10 per liter
  • € 5,10

  • Incl. BTW € 6,17

Beschikbare opties:

Vloerreiniger Ecologische - Ecofloor


Vloerreiniger ECO is een van de ecologische vloerreinigers die laag schuimend is en toepasbaar in de schrob-zuigmachine.
Met Vloerreiniger ECO maak je dagelijks moeiteloos en snel je vloer vrij van vuil. De reiniger droogt streeploos op en is volledig biologisch afbreekbaar. De reiniger is aangenaam geparfumeerd. Vloerreiniger ECO een dagelijkse of periodieke vloerreiniger voor diverse soorten vloeren. Dit reinigingsmiddel voor vloeren is laag schuimend en universeel toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakten. Vloerreiniger ECO kan gebruikt worden voor zowel natte reiniging of sprayreiniging. Vloerreiniger ECO is toepasbaar op vloeren van marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen. Vloerreiniger ECO verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen. Bij toepassing in een schrob-zuigmachine is geen antischuim nodig. Vloerreiniger ECO droogt streep-loos op. PH waarde 8

Speciale voordelen
✓ Ecologisch product, Vloerreiniger ECO is biologisch afbreekbaar
✓ Vloerreiniger ECO droogt streep-loos op
✓ In een schrob-zuigmachine is geen antischuim nodig
✓ Vloerreiniger ECO verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen

Toepassingen
✓ Marmer
✓ Linoleum
✓ Kunststof
✓ Tegels
✓ Gelakt en ongelakt hout
✓ Steenachtige materialen

Productgegevens

Kleur: groen
PH- waarde: 8
Sterkte: Type 3
Verpakking: doos 12 x 1 liter en 5 liter can

Werkwijze & Dosering

Vloerreiniger ECO moet altijd verdund worden met water en 1% oplossing. Verdunning 1:100, bij gebruik in een sproeiflacon; flacon vullen met 500ml water en 20ml. Vloerreiniger ECO toevoegen. Vloerreiniger ECO Dagelijkse Vloerreiniger is een laag schuimend reinigingsmiddel voor vloeren. De vloerreiniger is voor zowel dagelijks al periodiek gebruik. Vloerreiniger ECO is universeel toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakten en is voor zowel natte reiniging als sprayreiniging. Met Vloerreiniger ECO maak je dagelijks moeiteloos en snel je vloer vrij van vuil. De reiniger droogt streeploos op en is volledig biologisch afbreekbaar. De reiniger is aangenaam geparfumeerd.
Algemeen
Inhoud 10 Liter
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren