Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Deo Go - Oksel Vlek Verwijderaar

Deo Go - Oksel Vlek Verwijderaar

Deo Go - Oksel Vlek Verwijderaar

  • Merk:Deo Go
  • Model:1308010003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 12,12

  • Incl. BTW € 14,66
Aantal Prijs Korting
2+ € 11,51 5.00 %
5+ € 11,27 7.00 %
11+ € 10,91 10.00 %

Vlekkenverwijderaar DeoGo, voor al uw bedrijfskleding 

Wilt u vlekken verwijderen?  Met Deo go gaan alle gele vlekken weg. De DeoGo, unieke formule tegen gele zweetvlekken. Deo-Go helpt ook goed tegen de geur van "oud" zweet in kleding. Het product bevat geen bleek en is een goedkope oplossing voor deodorant-vlekken. Eén spuitbus is goed voor 20 shirts. Vlekken verwijderen uit textiel, witte blouse en bedrijfskleding. Heeft uw bedrijf te maken met witte bedrijfskleding die veelvuldig wordt gedragen en gewassen, dan kent u vast het probleem dat er vaak gele vlekken op het okselgebied achter blijven. Deze vlekken ontstaan door deodorant gebruik in combinatie met zweetproductie. Deze vlekken zijn lastig te verwijderen en kan zorgen voor vervelende situaties zoals onzeker personeel of aanschaf van nieuwe bedrijfskleding. Deo-go vlekken verwijderaar is een gepatenteerde formule voor het verwijderen van deze vlekken in zowel witte als donkere kleding. Deo-go bevat geen bleek, is biologisch afbreekbaar en heeft haar effectiviteit bewezen.                    

Stap 1: Controleer: Het is belangrijk om eerst de kleurvastheid van het kledingstuk te controleren. Spuit een klein beetje op een onopvallende plaats. 
Wacht een minuut en spoel af met water.
Stap 2: Spray (& schrob): Draai het kledingstuk binnenstebuiten. Spray op de vlekken en zorg dat de vlekken verzadigd zijn met Deo-go. Bij hardnekkige vlekken raden wij aan om de vlek met een borstel voorzichtig te schrobben. Laat het middel gedurende 30 minuten intrekken (middelmatige vlekken 5-10 minuten). Zorg dat de vlek nog nat is als het kledingstuk in de wasmachine gaat.
Stap 3: Wassen: Was het kledingstuk (gescheiden van onbehandelde kledingstukken) volgens de normale was instructies met wasmiddel. Was het kledingstuk dus niet met kledingstukken waarbij stap 1 niet is uitgevoerd. Herhaal de behandeling wanneer de vlek nog zichtbaar is.

Let op: het product kan vlekken op metaal (roestvrijstalen) veroorzaken, pas op met gelakte oppervlakten en natuursteen, houd de fles buiten het bereik van kinderen en huisdieren, zorg ervoor dat het product niet aanraking komt met huid of ogen, bewaar Deo-go op kamertemperatuur.

 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren