Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Clean 'n Easy, virus Desinfectie Spray Foam - 750ml

Clean 'n Easy, virus Desinfectie Spray Foam - 750ml

Clean 'n Easy, virus Desinfectie Spray Foam - 750ml

  • Merk:Clean'n Easy
  • Model:1210020000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 750 ml
  • Basis prijs€ 15,40 per liter
  • € 8,95

    € 15,40
  • Incl. BTW € 10,83

Clean 'n Easy virus Desinfectie Spray Foam - 750ml 

Deze spray foam is zeer effectief tegen het elimineren van virus deeltjes en micro organisme. Clean 'n Easy heeft deze virus desinfectie op de markt gebracht om oppervlakken, ruimtes snel en handig te desinfecteren. Wegens het coronavirus en de run op verpakkingsmaterialen sprayflacons is deze spray foam momenteel alleen verkrijgbaar in 750ml. Deze virus desinfectie spray foam is een kant en klare gebruiksvriendelijke spray om snel bacteriën en virussen te doden. Spray het oppervlak of ruimte in, laat de foam even 1 minuut intrekken. De virucide desinfectie foamspray doodt binnen 1 minuut virussen, bacteriën en gisten. Het actieve ingrediënt is een combinatie van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur. Ctgb geregistreerd 15579N, PT02, PT03 en PT04. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Inwerktijd:
Bestrijding van bacteriën, gisten en virussen, 1 minuut
Bestrijding van schimmels, 2 minuten
zie onder documentatie het veiligheidsblad en product blad 

Schoonmaken volgens de richtlijnen van het RIVM, deze vraag krijgen wij dagelijks van onze klanten. Bedrijven die betrokken zijn bij vitale processen en onmisbaar zijn voor de samenleving, zijn geholpen met een duidelijke instructie. Schoonmaak groothandel Fayon werkt met man en macht door om in deze tijd de vitale beroepen te ondersteunen en adviseren over de juiste schoonmaak processen, hygiëne richtlijnen en professionele schoonmaakmiddelen.  


Desinfectie foamspray (750ml)

De desinfectie foamspray (750ml) is een professioneel schoonmaakmiddel van Clean 'n Easy. Het is een desinfectant en viruscide gebaseerd op een combinatie van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur. Het doodt binnen één minuut alle virussen, bacteriën en gisten. En daarnaast doodt het alle schimmels in twee minuten. Het middel bevat geen alcohol en geen chloor. Naspoelen is bij deze foamspray niet nodig en het residu kan worden verwijderd met een schone doek. How easy! De virucide desinfectie foamspray doodt alle virussen, bacteriën en gisten binnen 1 minuut. De professionele desinfectant van Clean 'n Easy is CTGB geregistreerd onder de nummers 15579N, PT02, PT03 en PT04. Het schoonmaakmiddel is geschikt voor de desinfectie van oppervlakken en materialen in verblijven van mensen, zoals bij de gezondheidszorg of de voedingssector. Daarnaast is het schoonmaakproduct ook geschikt om ruimten voor het verblijf of het vervoer van dieren te desinfecteren. De foamspray is ontwikkeld vanuit een productlijn van Wecoline en is ongeparfumeerd. Let op dat gedurende de inwerktijd het oppervlak vochtig dient te blijven.

Plus- en minpunten
Bevat geen chloor
Bevat geen alcohol
CTGB geregistreerd
On geparfumeerd
15579N
Algemeen
Inhoud 750 ml
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren