Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Werkborstel Klein medium vezel - 16,5 cm - Rood

Werkborstel Klein medium vezel - 16,5 cm - Rood

Werkborstel Klein medium vezel - 16,5 cm - Rood

  • Merk:Vikan
  • Model:100203001K04
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 6,61

  • Incl. BTW € 8,00
Product: Werkborstel Klein medium vezel - 16,5 cm - Rood
Merk: Vikan Hygiëne Systeem
Code: 35874
Type: Haccp Borstelwerk
Afmetingen: 16,5 cm
Verpakking: Per stuk
Eigenschappen: Medium vezel
Kleuren: Blauw, Groen, Rood, Wit, Geel

Werkborstel klein met medium vezels is zeer geschikt voor de levensmiddelenindustrie voor het reinigen van bijvoorbeeld emmers, kook-ketels en tafels. Diverse kleuren om kruisbesmetting te voorkomen. .

Werkborstels

Vikan hygiëne borstels zijn in diverse hardheden en in verschillende soorten verkrijgbaar. Het brede assortiment borstels loopt uiteen van werkborstels tot aan nagelborstels. Er is voor elke toepassing wel een borstel te vinden in het Vikan assortiment.
De borstels van Vikan hebben een enorm hoge kwaliteit, zijn zeer gebruiksvriendelijkheid en bij zeer hoge temperaturen te reinigen. Vikan is onmisbaar in uw professionele werkomgeving.

Kleurcodering Haccp

Vikan producten zijn in 9 verschillende kleuren leverbaar zijn. Op deze manier kunt u met afwasborstels, bezems en andere schoonmaakartikelen deelnemen aan het kleurcodering programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor food, horeca en productie afdelingen. Het gebruik van het Vikan kleurcodering-systeem minimaliseert de kans en het risico op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen, werkplekken en gebieden binnen uw fabriek, horeca keuken of opslag. Naast de veiligheid zorgt het kleurcoderingsprogramma van Vikan ook voor duidelijkheid, netheid en productveiligheid binnen uw organisatie.
Vraag vrijblijvend een Vikan Zone Plan aan!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren