Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Vikan Bezem Hard 30 cm - Blauw

Vikan Bezem Hard 30 cm - Blauw

Vikan Bezem Hard 30 cm - Blauw

  • Merk:Vikan
  • Model:100207001K03
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 25,41

  • Incl. BTW € 30,74
Product: Vikan Bezem Hard 30 cm - Blauw
Merk: Vikan Hygiëne Systeem
Code: 29153
Type: Vikan Bezem
Afmetingen: 30 cm
Verpakking: Per stuk
Eigenschappen: Harde vezels
Kleuren: Blauw, Groen, Rood, Wit, Geel

Vikan Bezem Hard 30 cm om vloeren hygiënische schoon te maken. Deze bezems worden veelvuldig gebruikt in de voedingsindustrie, horeca, transport sector, zorg, food & non food.
Een goede hygiëne op de werkvloer is van essentieel belang! Het is belangrijk dat de hygiëne gewaarborgd blijft om ten aller tijden kruisbesmetting te voorkomen. Het Vikan Color Codering Systeem zorgt ervoor dat alle Vikan hulpmiddelen op de juiste afdeling blijven en kruisbesmetting kunnen voorkomen.

Vikan professionele bezems – FDA approval

De afgelopen jaren zijn de hygiëne eisen steeds strenger geworden. Een die eisen is bijvoorbeeld dat houten bezems en borstels niet meer gebruikt mogen worden in ruimten waar voedingsmiddelen zich bevinden, geproduceerd worden, opgeslagen worden, of verwerkt worden. Tevens dienen de materialen op hoge temperaturen te worden gereinigd en bacterie werend te zijn. Vikan producten en ook de bezems zijn voorzien van een FDA en Glass&Fork keurmerk waardoor de bezems gecertificeerd zijn om gebruikt te worden in ruimten waar voedsel geproduceerd wordt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren