Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Microburst LumeCel - luchverfrissersysteem

Microburst LumeCel - luchverfrissersysteem

Microburst LumeCel - luchverfrissersysteem

  • € 84,71

  • Incl. BTW € 102,50

Product: Verfrisser LumeCel Microbust 3000 (geen batterijen nodig)
Merk: Microburst®
Type: LumeCel Microbust 3000
Kleur: Wit, Zwart of Chrome
Afmeting: 170 x 90 x 70 mm
Verpakking: per stuk
Makkelijk te programmeren: 24 uur per dag fris
Snel navullen: gemakkelijk te onderhouden, geen batterijen nodig werkt op zonnepanelen.

Verfrisser LumeCel Microburst 3000 is een revolutie. Rubbermaid Commercial Products lanceert een revolutionaire nieuwe technologie voor de bescherming van de atmosfeer: de Microburst® 3000, aangedreven door het oplaadbare LumeCel ™ -systeem. Dankzij de eenvoudige en flexibele programmering en de hoge betrouwbaarheid biedt de 3000 een Microburst luchtreinigingssysteem beter en veiliger voor het milieu.

Stop de batterijen vervangen

Met de oplaadbare krachtcel LumeCel en geavanceerde zonnepanelen kan Microburst 3000 volledig door het interieur en natuurlijke verlichting volledig zelf aangedreven worden.
LumeCel ™ vangt de energie van binnenverlichting. Als een zonnepaneel dat zonlicht opneemt, absorbeert LumeCel de energie van elke interieur lichtbron (natuurlijk of kunstmatig). LumeCel ™ is slim. De oplaadbare energiecellen LumeCel worden vervaardigd met behulp van de nickelmetale hybride technologie. Ze zijn super-efficiënt en bewaren energie van licht, waardoor de interne elektriciteit bijna 100% efficiënt is. Vriendelijk en klaar om te gebruiken!
LumeCel ™ is schoon
Het revolutionaire systeem LumeCel groene energie is de schoonste ooit, en het is de beste keuze voor het milieu. Het is 100% recyclebaar en elimineert de noodzaak om alkaline batterijen te vervaardigen, te gebruiken en te weggooien. Deze voordelen voor stortplaatsen betekenen minder recyclingkosten alkaline batterijen, zorgt voor een minimale milieueffect en een hogere LEED-certificering.
LumeCel ™ duurt vele jaren
Gepatenteerd wereldwijd, is dit revolutionaire groene energiesysteem volledig zelfdreven en garandeert de automatische werking gedurende minstens 15 jaar.
Parfumvullingen
Microburst 3000 Rubbermaid Commercial
Producten combineren de betrouwbare release technologie en de meest efficiënte energie termen met parfums ontworpen om
Voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de AFH-gezondheid, die de geuren effectief elimineert, terwijl u een schone en frisse geur in de badkamer laat drijven.
Microtrans® technologie
Conventionele deodorants alleen maar kamoufleren geuren. Beschermingssystemen van de atmosfeer Rubbermaid
Commerciële producten zijn ontworpen om veel meer dan dat te doen! Alle formules bevatten de RCP Microtrans® technologie, een echte geurneutralisator, gecombineerd met de beste parfums om te elimineren
Actief "onvermijdelijke geuren" in commerciële gezondheid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren