Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Veegmachine KÄRCHER KM 80 W G

Veegmachine KÄRCHER KM 80 W G

Veegmachine KÄRCHER KM 80 W G

  • Merk:KÄRCHER
  • Model:1007070001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 3.047,62

  • Incl. BTW € 3.687,61

Beschikbare opties:

Product: Veegmachine KÄRCHER KM 80 W G
Merk: KÄRCHER
Type: Professionele schoonmaakmachine
Code: KÄRCHER KM 80 W G 

Vraag vrijblijvend een Demo aan, wij adviseren u graag….
De veelzijdige Veegmachine KÄRCHER KM 80 W is geschikt voor verschillende seizoenen. Zo kan deze veegmachine door de meegeleverde veegwals, sneeuwschuiver en veeggoedreservoir zomers en winters worden gebruikt.
Veegmachine KÄRCHER KM 80 W is door de vele opzetstukken erg veelzijdig. Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat je de verschillende opzetstukken zonder gereedschap kan wisselen. Bij zware sneeuwval kan de veegwals bijvoorbeeld worden gebruikt in combinatie met de sneeuwschuiver. Bij slijtage aan de borstel kan het veeggoedreservoir gemakkelijk worden aangepast aan de universele borstelwals. De sleepwielen van het reservoir dragen bij aan een laag geluidsniveau en soepel sturen. . De KÄRCHER KM 80 W P frontveegmachine is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en is universeel inzetbaar. Het robuuste metalen frame garandeert een lange levensduur. Alle onderdelen zijn getest op duurzaamheid.
De KÄRCHER machine wordt veel gebruikt door schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, supermarkten, werkplaatsen en gemeente instellingen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren