Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Tork Centerfeed Mini Poetsroldispenser S - Wit

Tork Centerfeed Mini Poetsroldispenser S - Wit

Tork Centerfeed Mini Poetsroldispenser S - Wit

  • Merk:Tork
  • Model:141401021
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 40,45

  • Incl. BTW € 48,95

Product: Tork Mini Centerfeed Poetsroldispenser S - Wit
Merk: Tork® Kleur: Wit Code: 558000 Afmetingen: 174 x 321 x 165 mm Verpakking: per stuk . Poetsroldispenser nodig? Schoon, snel en praktisch: hang deze compacte poetsroldispenser in je kantine of werkruimte en je hebt hygiëne altijd bij de hand. Deze poetsrol dispenser is ook verkrijgbaar in het zwart

Mooi vormgegeven en gemakkelijk bij te vullen 
Deze Tork dispenser is mooi vormgegeven en strak afgewerkt en is geschikt voor alle soorten poetspapier waarbij het papier uit de kern van de rol komt.
De dispenser is gemaakt van stevig en duurzaam kunststof, is handig in gebruik en zeer gemakkelijk bij te vullen. Je kunt de dispenser afsluiten met een (universele) dispensersleutel.

Met montageset
Je monteert deze dispenser eenvoudig aan de muur met de meegeleverde montageset (schroeven en pluggen). . Bruikleen Het is mogelijk om de dispenser in bruikleen te krijgen. Dan worden de kosten gecrediteerd en hanteren wij een 3 jarig bruikleencontract. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste poetsroldispenser te kiezen. Daarom kunt u iedere werkdag bij onze specialisten terecht voor persoonlijk en deskundig advies.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren