Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Synto Extra - Bureau vlekkenverwijderaar - Pramol

Synto Extra - Bureau vlekkenverwijderaar - Pramol

Synto Extra - Bureau vlekkenverwijderaar - Pramol

  • Merk:PRAMOL
  • Model:1303020003
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 12,71 per liter
  • € 6,35

  • Incl. BTW € 7,69

Beschikbare opties:

Moeiteloos de moeilijkste vlekken verwijderen, hardnekkige vlekken zoals; inkt, potlood en pen, blauwe spijkerbroek vlekken zijn in een rap tempo verdwenen. 

Moeiteloos vlekken verwijderen, hardnekkige vlekken zoals; inkt, potlood en pen, zijn in een rap tempo verdwenen. Zelf blauwe spijkerbroek vlekken op stoelen verdwijnen met Synto Extra. Probeer het zelf maar, de resultaten zullen u verbazen. Het is echt een aanwinst voor het schoonmaakproces, moeilijk te verwijderen sporen van permanente markers, pennen, inkt, stempels , blauwe spijkerbroek en ander moeilijk te verwijderen vergelijkbaar vuil en vlekken kunt u met Synto Extra gemakkelijk verwijderen.

Toepassingen

✓ Bureaus
✓ Tafels
✓ Stoelen

Gebruiksaanwijzing

Breng onverdund op een doek aan en veeg pen, potlood of pennen weg. Gebruik geen pads (krassen!). Voor algemene vervuiling, spray met een handspuit en veeg af met een doek.

Productverbruik

1 l voor 20 - 40 m².

Speciaal advies

Controleer de compatibiliteit van het product op oppervlakken op een onopvallende plaats (let op met verf en verf). De fabrikant wijst alle verantwoordelijkheid af voor schade door onjuist gebruik van het product.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren