Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Star Vloerwas Mat - Cleanstar

Star Vloerwas Mat - Cleanstar

Star Vloerwas Mat - Cleanstar

  • Merk:Cleanstar
  • Model:1304030010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 10 Liter
  • € 85,08

  • Incl. BTW € 102,95
Aantal Prijs Korting
14+ € 82,53 3.00 %
39+ € 78,28 8.00 %

Star vloerwas Mat - Cleanstar

De perfecte vloerwas vindt u bij schoonmaakgroothandel Fayon. Onze star vloerreinigers worden veel gebruikt door vloerspecialisten en schoonmaakbedrijven. Vloeronderhoud van scholen, zorginstellingen en gebouwen worden bijna altijd met star producten uitgevoerd. Deze star vloerwas geeft een water vaste beschermlaag met matte lichte glans. Alle star vloerproducten hebben een korte droogtijd! Door het gebruik van een vloerwas wordt de vloer intensief beschermd en gaat dit vroegtijdige slijtage tegen. De star producten van Cleanstar  zijn zelfs zo samengesteld dat zwarte hak sporen geen kans krijgen. Door de elasticiteit van deze polymeerwas komt er een laagje op de vloer zodat vuil minder snel hecht. Deze behandeling wordt periodiek uitgevoerd op gladde vloeren. Onze star lijn wordt ook vaak gebruikt om vloeren weerbaarder te maken tegen handdesinfectie vandaar dat deze vloeronderhoud vaak wordt toegepast bij tandartsen, zorginstellingen,  bejaardentehuizen, klinieken en ziekenhuizen. Als floor care bedrijf weten wij u goed te adviseren en kunnen wij een vloerwas in combinatie met een vloerstripper aanbevelen. Als u groot onderhoud gaat doen dan is het aan te raden om de vloer goed te strippen dan te voorzien van een vloerwas en daarna te reinigen met ecofloor.  Door deze stappen op te volgen krijgt u het beste resultaat. Star vloerwas mat van cleanstar is geschikt voor harde vloeren zoals linoleum, pvc vloeren en marmoleum . Star wordt veel gebruikt voor alle gebouwen waar overmatige glans op de vloer ongewenst is, dit om veiligheidsredenen. 

3 producten van Star floor care 

✓ Star Hospital  een matte vloeremulsie (bestand tegen desinfectiemiddelen)
✓ Star Gloss hoogglans  vloeremulsie (bestand tegen desinfectiemiddelen)
✓ Star Silk is een zijdeglans  vloeremulsie (bestand tegen desinfectiemiddelen)


Voordelen floor care met Star


De juiste floorcare is belangrijk om uw vloer schoon en langdurig mee te alten gaan. Wij adviseren u periodiek uw vloeren grondig te onderhouden. Hieronder vindt u de voordelen van de star vloerwas van cleanstar op een rij. Wilt u meer weten over vloeren, onderhoud en vloerstrippers lees eens ons blog deze staat vol informatie.  

✓ Het onderhoud van de vloer wordt met het gebruik van Star vereenvoudigd

✓ Door het gebruik van Star wordt de levensduur van de vloer wordt verlengt. 

✓  Eenvoudig aan te brengen

✓  Korte droogtijd 

✓  Star is eenvoudig op te wrijven

✓  Dit product geeft een langdurige matte beschermende filmlaag

✓  Beschermt de vloeren tegen voortijdige slijtage en zwarte voetafdrukken

✓  Maakt nat dweilen eenvoudiger

✓  Hoge viscositeit

✓  Bestand tegen desinfectiemiddelen

Gebruiksaanwijzing 
Maak de vloer grondig schoon voor het aanbrengen. Goed schudden voor gebruik. Water onverdund op grondig gereinigde, schone grond en gelijkmatig aanbrengen in lagen met een coater. 1 - 2 lagen, afhankelijk van het absorptievermogen van de grond. Laat de eerste laag voldoende drogen. Afhankelijk van de kamertemperatuur en de luchtvochtigheid is de eerste laag na 30 minuten al droog.

Verbruik
20 - 40 g per m2 en laag.

Algemeen
Inhoud 10 Liter
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren