Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

ICE i18B Schrobzuigmachine Snoerloos

ICE i18B Schrobzuigmachine Snoerloos

ICE i18B Schrobzuigmachine Snoerloos

  • € 3.553,50

  • Incl. BTW € 4.299,74
Product: ICE i18B Schrobzuigmachine Snoerloos
Merk: ICE
Type: Professionele schoonmaakmachine
Code: ICE i18B
Vermogen: 500W
Borsteldruk: 30KG
Inhoud schoonwatertank: 35 L
Inhoud vuilwatertank: 40 L
Geluidsniveau: 68 db (A)
Afmetingen: 116 x 52 x 102 cm
Verpakking: Per stuk

Vraag vrijblijvend een Demo aan, wij adviseren u graag….
Schrobmachine snoerloos ice i18b is effectief, wendbaar en geeft een grote bewegingsvrijheid. De wendbare ICE i18B schrobzuigmachine is vergelijkbaar met de ICE i18C schrobzuigmachine, maar heeft als belangrijk verschil dat hij aangedreven is door batterijen en daardoor geschikt is voor kleinere en middelgrote ruimtes. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer gebonden bent aan de kabellengte en met gemak en zonder na te denken elke hoek in de ruimte kunt bereiken.
Daarnaast heeft deze ICE i18B schrobzuigmachine een groot oppervlakte bereik van wel 1500 m2 per uur. In combinatie met de ingebouwde lader en onderhoudsvrije batterijen is deze ICE i18B schrobzuigmachine gemaakt om een lange tijd achter elkaar effectief te reinigen. U bent geen tijd kwijt aan het verplaatsen van de kabel in het lichtnet, dus u werkt ook nog eens efficiënter. Daarnaast is het bedieningspaneel eenvoudig in gebruik met een simpele aan/uitknop voor de borstel- en zuigstand en een makkelijk leesbare batterijdisplay.
Door de achterloop kan deze schrobzuigmachine beter reinigen en heeft het een zeer groot bereik, tevens is deze machine ergonomisch ontworpen en veilig in gebruik. Vele schoonmakers geven de voorkeur aan deze machine omdat deze snel, doeltreffend, wendbaar en een groot bereik heeft.
Daarnaast zorgen de brede borstelmond en de gebogen wisserbladen aan de achterkant voor een hygiënisch en droog oppervlak. Het geluidsniveau van de ICE i18B is bijzonder laag, vanwege de speciale geluiddempingstechniek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren