✓ Gratis transport vanaf € 150,- ✓ Leverancier voor bedrijven ✓ Lage verzendkosten vanaf 6.95,-

Sanitair

Een goed onderhouden sanitaire ruimte is het visitekaartje van uw bedrijf. Als de sanitaire ruimtes vies zijn en niet goed schoon worden gehouden, dan wordt uw bedrijf erop aangekeken, er wordt over gesproken en bezoekers zullen dit opmerken. Een frisse schone sanitaire ruimte wordt opgemerkt en  geeft een blijvende  indruk, zorg daarom dat uw sanitaire voorzieningen op orde zijn,  dit is de beste mond op mond reclame! Ook uw werknemers ervaren dit als prettig en zullen minder kwetsbaar zijn voor griepvirussen en  andere bacteriën.

Schone handen
Het is belangrijk om uw handen goed schoon te houden, ongemerkt komt u al snel in contact met viezigheid en bacteriën, voordat u het weet nestelen deze zich aan uw handen en onder uw nagels. Fayon adviseer om uw handen goed te reinigen met een voor u branche geschikte handzeep en/of desinfectie. Handen drogen is net zo belangrijk als handen wassen, natte handen moeten direct afgedroogd worden met een stevig soort hygiëne papier. Het is bewezen dat er zonder een mechanische wrijving de handen niet goed schoon en gedroogd zijn. Fayon geeft daarom de voorkeur aan hygiëne papier. Er zijn veel soorten handdoekpapier, toiletpapier, poetspapier, wc papier en biologisch papier verkrijgbaar. Het is verstandig om goed te kijken, welke soort papier, dispenser en handzeep bij uw bedrijf past.
Wij kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing, zodat u het maximale uit uw sanitaire omgeving haalt. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een hygiëne /verbruik check en advies opmaat.

Advies
Maak u sanitair: wastafels, kranen, urinoirs, spoelreservoirs, toiletten, afvoeren en vloeren dagelijks schoon met dagelijkse sanitair reiniger. Het overige sanitair zoals bijvoorbeeld douches, tegels, muren, randen en richels moeten periodiek worden gereinigd met een sterk sanitair schoonmaakmiddel. Het is verstandig om de dagelijkse onderdelen zoals toiletten, wastafels, kranen, urinoirs, spoelreservoirs vloeren en afvoeren ook mee te nemen in de periodieke reiniging. Voor optimaal onderhoud is het aan te raden 1 x per jaar uw sanitaire ruimte te voorzien van een diepte reiniging dit is raadzaam omdat met de gewone schoonmaak je niet altijd goed onder randen, richels en voegen kunt reinigen. Door het uitvoeren van een diepte reiniging gaat uw sanitair langer mee en ontstaat er geen broedplaats voor bacteriën. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de diepte reiniging die Fayon voor u kan uitvoeren, neem dan contact met ons op

Klik hier voor Sanitair-reinigers