✓ Gratis transport vanaf € 150,- ✓ Leverancier voor bedrijven ✓ Lage verzendkosten vanaf 6.95,-

Interieur

                  

Interieur Professioneel schoonmaken? Er wordt veel schoongemaakt, maar echt goed schoonmaken daar is helaas niet altijd tijd voor! Het scheelt wel enorm als u de juiste schoonmaakproducten gebruikt met de juiste dosering, hiermee valt een hoop winst te behalen! Tijd is vaak een bekend probleem, alles moet snel schoongemaakt worden en goed. Fayon ontwikkelde om deze reden een speciale hoog geconcentreerde interieurreiniger waarmee je vuil en smoezeligheid in 1 beweging schoon maakt en langer schoon houdt. Deze interieurreiniger verwijderd zelf blauwe spijkerbroek vlekken op meubilair. Goed gereedschap is het halve werk”

Welk schoonmaakmiddel gebruikt u?
Of het nu gaat om de binnenkant van een auto’s of het schoonmaken van kantoor interieur? Fayon heeft de perfecte reinigers en machines op voorraad. Als totaalleverancier voor professionele markt kunt u direct online talloze merken schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines bestellen zoals: Fayon eigen merk, Ewepo, Clearblack, Cleanstar, Tork, Diversey Care Schoonmaakartikelen, Taski, Clax, Suma, Ajax Schoonmaakmiddel, Katrin, Andy Reiniger, Vileda, Microvezeldoeken, Glorix, Tana Professional, Tennant, Cleanfix, ICE, Numatic.…en vele andere merken. Zit u merk er niet bij neem dan contact met ons op.

Naast de perfecte schoonmaakmiddelen is het kiezen van de juiste schoonmaakmachines, hulpmiddelen en apparatuur niet onbelangrijk. Het is gemakkelijker, sneller en beter schoonmaken met de juiste hulpmiddelen. Haal het maximale uit uw schoonmaak. Elke situatie of bedrijfsoppervlakte is anders en vraagt een ander aanpak, werkhouding, schoonmaakmiddel en/of schoonmaakmachine. Wilt u advies op maat voor uw situatie ? Onze adviseurs staan voor u klaar, voor een vrijblijvend advies.

Klik hier voor Interieurreinigers