Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering
Verfijnd zoeken
Kleuren
Maat inch

Vloerpads

In onze webshop vindt u verschillende vloerpads in diverse maten, soorten en kleuren. Als u een vloerpad wilt kopen, kijk dan goed welke vloer u gaat schoonmaken en of u de juiste soort pad gebruikt. De verschillende kleuren staan voor verschillende toepassingen. Hulp nodig? Uw adviseur staat voor u klaar! Schoonmaak groothandel Fayon levert ook bijbehorende schoonmaakmachines en vloerreinigers voor het optimale resultaat. 16 inch, 20 inch, 17 inch en meer vloerpad maten.
CS VloerPad Zwart, 10 inch

CS VloerPad Zwart, 10 inch

CS VloerPad Zwart, 10 inch (zware vervuiling)De CS zwarte vloerpad is speciaal ontworpen voor de zwa..

€ 15,86 Incl. BTW € 19,19

€ 15,86 Incl. BTW € 19,19

Taski RVS Vloerpad 17 inch

Taski RVS Vloerpad 17 inch

Taski RVS Vloerpad 17 inch Deze vloerpad van Taski is van staalwol en wordt gebruikt voor krist..

€ 47,39 Incl. BTW € 57,34

€ 47,39 Incl. BTW € 57,34

Vloerpad 3M paars, diamant 17 inch

Vloerpad 3M paars, diamant 17 inch

Vloerpad 3M paars, diamant 17 inch (432mm)De vloerpad 17 inch van 3M™ Scotch-Brite™ is een speciale ..

€ 48,11 Incl. BTW € 58,22

€ 48,11 Incl. BTW € 58,22

Vloerpad 3M standaard Blauw, 13 inch (eenmalig)

Vloerpad 3M standaard Blauw, 13 inch (eenmalig)

Vloerpad 3M standaard Blauw, 13 inch (eenmalig)De standaard lijn vloerpads van 3M zijn een voor dage..

€ 17,98 Incl. BTW € 21,76

€ 17,98 Incl. BTW € 21,76

Vloerpad 3M standaard Rood, 20 inch

Vloerpad 3M standaard Rood, 20 inch (eenmalig)

Vloerpad 3M standaard rood, 20 inch (eenmalig)De standaard lijn vloerpads van 3M zijn een voor dagel..

€ 33,90 Incl. BTW € 41,01

€ 33,90 Incl. BTW € 41,01

Vloerpad, wit, 17 inch

Vloerpad, wit, 17 inch

Vloerpad, wit, 17 inch Deze vloerpad wit 17 inch, is perfect voor het opwrijven\polijsten van g..

€ 23,87 Incl. BTW € 28,88

€ 23,87 Incl. BTW € 28,88

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Vloerpads

Als u gaat schoonmaken met een schoonmaakmachine of schrobmachine dan is een vloerpad onmisbaar.  Let  goed op welke kleur pad u nodig heeft, want zo heeft elke pad zijn eigen toepassing. Vloeren en onderhoud is een vak apart, als vloerspecialist en groothandel in vloerpads helpen wij u om de juiste keuze te maken. Er zijn diverse kleuren vloerpads te koop. De kleuren geven de verschillen van de reiniging aan.  Bijvoorbeeld voor het boenen van de vloer heeft men een andere kleur en soort pad nodig dan voor het strippen of polijsten van vloeren. Gebruikt u de verkeerde pad dan kan het zo zijn dat u de beschermlaag van de vloer aantast. De het gebruik van een onjuiste pad krijgt u niet het gewenste resultaat. Laat u goed informeren voordat u een keuze maakt voor een type vloerpad.  De kleuren pads gaan van licht naar donker, waarbij de witte pad de meest zachte is en de zwarte pad de meest ruwe. Wees zorgvuldig in uw keuze vloerpad. Wij adviseren u hier graag over. Contact


Vloerpads kopen? Kies de juiste kleur en maat 

Schoonmaak groothandel Fayon heeft voor u de verschillende kleuren vloerpads op een rijtje gezet, hierdoor wordt het gemakkelijker om de juiste soort pad te kiezen. De kleuren, wit, bruin, rood, blauw, groen, paars en zwart worden behandeld.  Behalve een ruim assortiment aan kleuren, is het ook belangrijk om de juiste maat te kiezen. De juiste afmeting is noodzakelijk voor het gewenste schoonmaak resultaat. Behalve diversiteit aan kleuren is het kiezen van de juiste maat pad ook erg belangrijk. Meet het deck van de machine op of lees in de handleiding welke vloerpad u nodig heeft. Hoe lang gaan pads mee? Hoe lang pads meegaan hangt af van het type vloer en hoe vaak er met de pad wordt schoongemaakt. De schuurcomponenten zijn niet alleen aan de oppervlakte aangebracht, maar door de gehele structuur van de pad. Hierdoor is de levensduur van de pad gemaakt om lang mee te gaan en slijt dus vanzelf naarmate het gebruik. Weet u toch niet zeker welke pad u nodig heeft of wilt u meer informatie over het gebruik van pads? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag.

Verschillende kleuren vloerpads

Wit: De witte schuurpad is het zachtst. Deze is bedoeld voor het droog boenen/polijsten van vloeren of het licht waterspray boenen met een zeer hoge glans als resultaat.
Bruin: Wanneer u licht en oppervlakkig vuil wilt verwijderen van de vloer, dan is de bruine pad het meest ideaal. Deze is iets ruwer dan de witte pad en beter geschikt om licht te reinigen.
Rood: De rode pad is weer iets ruwer dan de bruine pad. Deze wordt gebruikt voor lichte schoonmaakwerkzaamheden, spray boenen en het laat lichte strepen verwijderen.
Blauw: De blauwe vloerpad is ideaal voor middelzware schrobtaken en zware spray schoonmaakwerkzaamheden. Deze pad is daardoor goed te gebruiken voor het verwijderen van matige vervuiling en voor dagelijks onderhoud van waterbestendige harde vloeren.
Groen: Een groene pad is geschikt voor zware schrobtaken. De ruwheid van deze pad zorgt ervoor dat hardnekkig vuil eenvoudig verwijderd wordt. Groene pads zijn ook geschikt om vloeren licht te strippen.
Paars: De paarse diamant pad De ‘diamanten’ Twister vloerpads zijn voorzien van miljarden microscopisch kleine diamanten. In plaats van gebruik te maken van reinigingsmiddelen, poetsen en polijsten deze pads de vloer mechanisch schoon
Zwart: De zwarte pad is de meest ruwe en krachtige pad. Deze is bedoeld voor het strippen van vloeren en het verwijderen van oude toplagen. Door de kracht van de zwarte schuurpad is het erg belangrijk om een constante beweging aan te houden om beschadigingen te voorkomen.


Maten Vloerpads

13-inch (33 cm)

17-inch (43,2 cm)

20-inch (50,8 cm)

Overige maten vloerpads

10-inch (25,4 cm), 14-inch (35,5 cm), 16-inch (40,6 cm), 


Vloerreinigers in combinatie met vloerpads 

Als u met een vloerpad aan de slag gaat dan heeft u daar een schoonmaakmachine en vloerreiniger bij nodig. Het is aan te raden om voor sommige schoonmaak opdrachten de vloer eerst te strippen. door het gebruik van een vloerstripper laten oude lagen los en kan de vloer beter worden behandeld met een machine en vloerpad. Is het vloeroppervlak erg vet of glad dan is het aan te raden om een hybride ontvetter als vloerreiniger te gebruiken. Dit dient u te gebruiken als voor behandeling. Gaat u een marmer oppervlak behandelen? Fayon schoonmaak groothandel heeft verschillende producten om marmer mee schoon te maken bijvoorbeeld Cristallo van Pramol. Dit product wordt in combinatie met een paarse vloerpad gebruikt.  Onze vloeremulsie zijn echt een aanrader, dit zorgt ervoor dat uw vloer volledig beschermd blijft. Meer informatie over vloerreinigers?