Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Schoonmaakmachine

Op zoek naar een vloer schoonmaakmachine? Schoonmaakgroothandel Fayon adviseert u graag! Wij verkopen een schoonmaakmachine voor elke soort vloer. Daarnaast zijn wij ook dealer van Karcher schoonmaakmachines, Nilfisk professioneel, ICE schoonmaakmachines en Numatic. Met deze betrouwbare merken bent u verzekerd van een kwalitatieve schoonmaakmachine! Op deze pagina vindt u o.a. schrobmachines, hogedrukreinigers, veegmachines, waterzuigers en eenschijfmachines.
Rugstofzuiger ICE ID8B, snoerloos met 2 Li-ion batterijen Rugstofzuiger ICE ID8B, snoerloos met 2 Li-ion batterijen

Rugstofzuiger ICE ID8B, snoerloos met 2 Li-ion batterijen

Rugstofzuiger ICE ID8B, snoerloos met 2 Li-ion batterijen Merk: ICEType: Professionele stofzuig..

€ 741,57 Incl. BTW € 897,30

€ 741,57 Incl. BTW € 897,30

Rugstofzuiger ICE ID8C, 230 volt (15 meter snoer) Rugstofzuiger ICE ID8C, 230 volt (15 meter snoer)

Rugstofzuiger ICE ID8C, 230 volt (15 meter snoer)

Rugstofzuiger ICE ID8C, 23O volt (15 meter snoer)De rugstofzuigers van ICE zijn geschikt voor schoon..

€ 359,65 Incl. BTW € 435,17

€ 359,65 Incl. BTW € 435,17

Schrobzuigmachine Numatic TTB 1840

Schrobzuigmachine Numatic TTB 1840

Product: Schrobzuigmachine Numatic TTB 1840Merk: Numatic ..

€ 2.782,74 Incl. BTW € 3.367,12

€ 2.782,74 Incl. BTW € 3.367,12

ICE i18C Schrobzuigmachine

ICE i18C Schrobzuigmachine

Product: ICE i18C Schrobzuigmachine Merk: ICEType: Professionele schoonmaakmachineCode: ICE i18C ..

€ 2.300,00 Incl. BTW € 2.783,00

€ 2.300,00 Incl. BTW € 2.783,00

ICE i18B Schrobzuigmachine Snoerloos

ICE i18B Schrobzuigmachine Snoerloos

Product: ICE i18B Schrobzuigmachine SnoerloosMerk: ICEType: Professionele schoonmaakmachineCode: ICE..

€ 3.450,00 Incl. BTW € 4.174,50

€ 3.450,00 Incl. BTW € 4.174,50

Numatic HFM 1515 Eenschijfmachine

Numatic HFM 1515 Eenschijfmachine

Product: Numatic HFM 1515 EenschijfmachineMerk: NumaticType: Professionele schoonmaakmachineCode: HF..

€ 1.233,83 Incl. BTW € 1.492,93

€ 1.233,83 Incl. BTW € 1.492,93

Eenschijfsmachine ICE IF17 - Schrobmachine

Eenschijfsmachine ICE IF17 - Schrobmachine

Product: Eenschijfsmachine ICE IF17 - SchrobmachineMerk: ICEType: Professionele schoonmaakmachineCod..

€ 1.165,93 Incl. BTW € 1.410,77

€ 1.165,93 Incl. BTW € 1.410,77

Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm water

Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm water

Product: Hogedrukreiniger KÄRCHER HD 8/18-4M warm wate Merk: KÄRCHER Type: Professionele schoon..

€ 3.924,27 Incl. BTW € 4.748,37

€ 3.924,27 Incl. BTW € 4.748,37

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Schoonmaakmachine kopen?

Bent u opzoek naar een Industriële schoonmaakmachine voor verschillende schoonmaak opdrachten dan is Schoonmaakgroothandel Fayon de juiste partner! Op onze website vindt u alles over schoonmaakmachines, voor elke vloer en type schoonmaak leveren wij een machine. Wij zijn leverancier van professionele schrobmachines, hogedrukreinigers, veegmachines, waterzuigers en eenschijfmachines. Door ons brede assortiment  en ervaren adviseurs kunnen we u prima adviseren. Een goed advies is het halve werk. Voordat u tot aankoop overgaat, stel uzelf de volgende vragen: Waar wordt de schoonmaakmachine voor gebruikt? Hoeveel vierkante meters moet de schoonmaakmachine schoonmaken? Hoe vaak gaat u met de machine schoonmaken? Wat voor soort vervuiling moet de machine schoonmaken? Welke prijsklasse past in het budget? Is er een voorkeur voor een bepaald merk?  Dit zijn handige vragen om eerst in kaart te brengen welke type vloer schoonmaakmachine het beste bij uw bedrijf past. Het kopen van een machines kost wel even tijd daarom is het handig om de bovenstaande vragen en onderstaande tips goed door te lezen. Heeft u meer informatie nodig, wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of bent u opzoek naar een specifieke machine neem dan contact met ons op.


Tips voor het kiezen van de juiste schoonmaakmachine 

✓ Bepaal de schoonmaaktijd waarin het vloeroppervlak schoon moet zijn. De benodigde capaciteit van de schoonmaakmachine is sterk afhankelijk van deze twee criteria. Het vloeroppervlak en de tijd die voor het schoonmaken staat ingepland.
 Kijk naar het soort vloer. Elke vloer heeft een andere wens en daar kan net een speciaal type schoonmaakmachine meer geschikt zijn dan de ander.
 Is het handig om een machine aan te schaffen die snoerloos is? of op batterij? In kleinere ruimtes is het soms handig om een schrobmachine te kopen met snoer.
 Welk soort batterij past het beste bij uw schoonmaakwerk.Het opladen neemt tijd in beslag en dit gaat ten koste van uw schoonmaaktijd. e kracht van de machine en duur van de batterij is een belangrijk gegeven. 
✓ Welke obstakels zijn er in de ruimte aanwezig? kan de gekozen machine hier omheen werken? of zijn er hulpstukken nodig?
✓ Zijn er voldoende stopcontacten aanwezig? Als u gekozen heeft voor een schoonmaakmachine met snoer, contoleer dan of  het snoer lang genoeg is en of er voldoende stopcontacten in de ruimte zijn. 

Kies het juiste borstelsysteem omdat de waslaag mooi blijft en uw vloer optimaal wordt gereinigd. Het is erg belangrijk om te bepalen welke borstelsysteem of pad het beste geschikt is voor uw type vloer en toepassing. Kiest u voor een natuurvezel, wals, grove borstel of vloerpad. 
Welke klasse schoonmaakmachine heb ik nodig? Er zijn verschillende soorten machines met een verschillende tank inhoud verkrijgbaar. (vuilwater en schoon water)
Kiest u voor een nieuwe machine of occasion? Een occasion schoonmaakmachine is al gebruikt, maar na inruil opgeknapt. Meestal zijn onderdelen vervangen zoals de accu.


Groothandel Schoonmaakmachines

Het kopen van een schoonmaakmachine is een behoorlijke investering, waar u goed over na moet denken. Het is bijvoorbeeld handig om te weten hoeveel schoonmaakuren u uit de schoonmaakmachine kunt halen, want eenmaal een schoonmaakmachine gekocht dan gaat deze jaren lang mee. Een schoonmaakmachine gaat gemiddeld tussen de vijf en de tien jaar mee, dit is natuurlijk ook afhankelijk van het type schoonmaakmachine. Kiest u voor een schrobmachine of waterzuiger dat zal per levensduur natuurlijk ook verschillen.  Als groothandel in schoonmaakmachine kunt u op de website voor iedereen iets vinden, van betrouwbare machines, kracher schoonmaakmachine, tapijtreinigers, schrobmachines, industriële stofzuigers, gewone stofzuigers, hogedrukreiniger en stofzuigers die zowel nat als droog kunnen stofzuigen. Voor het grootste assortiment en de beste schoonmaakmachines kunt u bij schoonmaakgroothandel Fayon terecht. Wij leveren machines van een betrouwbaar merk zoals bijvoorbeeld Nilfisk, KÄRCHER, ICE schoonmaakmachines en Numatic. Industriële schoonmaakmachine kopen, leasen of huren? Tegenwoordig kan het allemaal, informeer naar de mogelijkheden zodat we u kunnen helpen met de juiste keuze reinigingsmachines.