Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering
Verfijnd zoeken
Kleuren
Merk

Schoonmaakkar

Bent u op zoek naar een schoonmaakkar? Of gaat u binnenkort een schoonmaakkar kopen? Schoonmaak groothandel Fayon verkoopt verschillende karen waaronder een vileda schoonmaakkar, werkwagen, kleine schoonmaakkar, schoonmaakkar hotel of vileda werkwagen. Onze schoonmaakkar wordt ingezet voor professioneel gebruik, is duurzaam en voordelig geprijsd. Bestel jouw schoonmaakwagen direct online!
Vileda Ultra Speed Pro Double Startkit, 25 liter

Vileda Ultra Speed Pro Double Startkit, 25 liter

Vileda Ultra Speed Pro Double Startkit, 25 liter Op zoek naar een schoonmaakkar? De Vileda ultr..

€ 137,95 Incl. BTW € 166,92

€ 137,95 Incl. BTW € 166,92

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Schoonmaakkar kopen?

Bent u op zoek naar een schoonmaakkar? Of gaat u binnenkort een schoonmaakkar kopen? Schoonmaak groothandel Fayon verkoopt verschillende karen waaronder een vileda schoonmaakkar, werkwagen, kleine schoonmaakkar, schoonmaakkar hotel of vileda werkwagen. Onze schoonmaakkar wordt ingezet voor professioneel gebruik, is duurzaam en voordelig geprijsd. Wij helpen u graag aan de juiste schoonmaakkar. Informeer naar de mogelijkheden! Er zijn verschillende soorten schoonmaak karren van verschillende merken en formaten. Van een simpele schoonmaakkar met rolemmer tot een complete vileda schoonmaakkar of een rubbermaid transportkar en trolley. Tenslotte wil toch iedereen een schone werkplek, dit draagt bij aan een prettige sfeer en veilige werkplek. Belangrijk dus om de boel goed schoon te houden! Heeft u een schoonmaakbedrijf of een werkomgeving waar een goede hygiëne een eis is dan, verkopen wij ook speciale schoonmaakwagens, handige materiaalwagens of schoonmaakmachines. Zo kunnen we elke sector bedienen. Ook op kantoor of in het magazijn staan verschillende schoonmaakkarren van Fayon. Wij laten niks aan het toeval over want ons doel is u de juiste schoonmaakspullen te leveren zodat jouw bedrijf hygiëne proef is. Kom je er niet uit, geen punt want wij helpen je kiezen uit een kleine schoonmaakkar, schoonmaakkar voor een hotel, numatic schoonmaakkar of andere schoonmaakkar professioneel. Elke werkwagen heeft zijn voordeel in een bepaald schoonmaak gebied. hulp nodig? Contact us of bekijk ons assortiment schoonmaak trolley en bestel jouw favoriete schoonmaakwagen direct online.


Kies een werkwagen, hotel schoonmaakkar, materiaalwagen of transportkar?

Er is veel keus maar wat is nu het verschil tussen al die verschillende karren? Hoe bepaal ik als bedrijf of industrie wat goed voor onze schoonmaak is. Het werken in de schoonmaak kost veel energie en kan lichamelijk behoorlijk zwaar zijn, ergonomie is dan ook erg belangrijk. Kies een schoonmaak kar die veilig en bij uw schoonmaak werkzaamheden past. Het is belangrijk om de werkzaamheden zo veilig en gezond mogelijk te maken. Bepaald via een aantal vragen welke werkwagen van toepassing is. Bijvoorbeeld kies ik voor een kleine schoonmaakkar? Hotel schoonmaakkar die gemakkelijk door gangen kan rijden en ruimte heeft voor professionele schoonmaakmiddelen. Of een simpel schoonmaakkarretje. De juiste schoonmaakkar met de juiste hulpmiddelen en rolemmers maken het schoonmaakwerk een stuk minder vermoeiend en zorgt voor een betere werkhouding. Voorkom tijdens de schoonmaak zoveel mogelijk het bukken, knielen en hurken. Een trolley met soepel lopende (zwenkbare) wieltjes maakt de kar gemakkelijk verrijdbaar. De meeste schoonmaak en materiaalwagens zijn gemaakt van stevige lichtgewicht materialen zodat ze tegen een stootje kunnen, maar niet te zwaar worden om de trolley te duwen of trekken.