Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

ScentGel ® Ontgeuren Brand en Rooklucht

ScentGel ® Ontgeuren Brand en Rooklucht

ScentGel ® Ontgeuren Brand en Rooklucht

  • Merk:EOStream®
  • Model:1318010010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 21,17

  • Incl. BTW € 25,61

Beschikbare opties:

ScentGel® BDLC-301 geurdrager - Brand, roet & rook geur 

ScentGel ® G201 ontgeuren van rooklucht, tabak en brand geuren verwijderen. Deze ontgeurder wordt gebruikt in rookruimtes, rookcabines. De ScentGel ® is een drager voor geuren die is ontwikkeld en gepatenteerd door EOStream. Het is een gel op waterbasis. De gel bevat parfums, essentiële oliën of geur neutraliserende oplossingen. De ScentGel ® werkt optimaal met dispensers welke speciaal hiervoor geselecteerd zijn. De Scentgel is uitgebreid getest en de resultaten zijn verrassend. De gel in combinatie met het dispenser kapselt de vieze geur in en breekt het af. Meer dan 4.000 geuren krijgt de mens bij zijn geboorte mee in zijn geheugen. Goede en slechte. Met de juiste omgevingsgeur zullen uw klanten en bezoekers zich prettig voelen.

Toepassingen:

✓ Rookcabines & rookruimtes

✓ Voertuigen & boten

✓ Caravans & vakantiewoningen

We hebben ook een zwaardere neutralisator voor ruimtes waar brand, roet en flinke rookontwikkeling is geweest, dat is type BDLC EO - 201, laat u infomeren door contact op te nemen met onze specialisten! (zware brand geweest neem contact op)

EOStream dispenser® EOStream Scentgel® haalt u een professionele geur-neutralisator in huis!

De EOStream Scentgel ® werkt samen met de EOStream dispenser ® op deze manier haalt u een professionele geur-neutralisator in huis. Efficiënt, milieuvriendelijk en veilig om vervelende geuren te vermijden of acuut te behandelen. Dankzij de ventilator in de dispenser verdampt het vocht in de ScentGel ® geleidelijk gedurende de levensduur van het product. Door deze verdamping komt de geur vrij die in de ScentGel ® is opgenomen en zorgt voor een evenwichtige en egale verspreiding van de geurmoleculen. De gel wordt gedurende de diffusie steeds kleiner maar behoud zijn effectiviteit gedurende 30 dagen bij normaal gebruik (10 uur per dag)

De dispenser is alleen met batterijen te gebruiken, deze worden standaard niet meegeleverd. De inschakelduur is instelbaar, waardoor de werking van de ScentGel optimaal kan worden afgestemd op de ruimte en de toepassing. De levensduur van de ScentGel is afhankelijk van de inschakelduur, en is ca. 1 maand. De batterij heeft een levensduur van ca. 2 maanden. Indien de batterij leeg raakt, gaat een rood indicatielampje sneller knipperen. De dispenser is leverbaar in wit.

EOStream dispenser®  
Productspecificaties
Formaat (l x b x h): 8,5 x 8,0 x 19,0 cm
Voeding: batterij 1 x type D/1,5/LR20 (meegeleverd bij starterskit)
Bereik: 20 - 30 m2 (50 - 80 m3)
Kleur: wit

Instellingen:
1) continue
2) dag of nacht
3) 1 minuut aan; 1 minuut uit
4) 2 minuten aan; 1 minuut uit
5) 1 minuut aan; 2 minuten uit

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren