Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Sanitairreiniger Fayon ECO, 1 liter

Sanitairreiniger Fayon ECO, 1 liter

Sanitairreiniger Fayon ECO, 1 liter

  • Merk:Fayon
  • Model:1309010001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Basis prijs€ 5,04 per liter
  • € 5,19

  • Incl. BTW € 6,28

Beschikbare opties:

Sanitairreiniger Fayon ECO, 1 liter

                                                                                                                                                                                                   Sanitairreiniger Fayon ECO is veilig in gebruik, heeft het ecolabel en mag dagelijks worden ingezet voor het reinigen van alle sanitaire ruimtes. Zuinig in gebruik & MVO. Wilt u uw sanitair reinigen dan is Sanitairreiniger Fayon ECO de effectieve milde reiniging voor uw toiletgroepen en sanitaire ruimtes. Dagelijkse kunt u deze reiniging toepassingen. Met Sanitairreiniger Fayon ECO kunt u de gehele toilet inclusief wasruimte, wanden en vloeren schoonmaken. Met dit slimme product voorzien van Ecoabel is professioneel schoonmaken van het Sanitair een fluitje van een cent, snel en doeltreffend doet Eco sanitairreiniger zijn werk.

Eco Sanitairreiniger kan zonder schade worden toegepast op elk waterbestendig oppervlak. Dit product verwijderd huidvet, aanslag, kalk en zeepresten en reinigt glanzend en streep loos. Sanitairreiniger Fayon ECOES tast uw sanitair niet aan, is ecologisch samengesteld, verhoogt de hygiëne en geeft een langdurige frisse geur. Deze ecologische reiniging is net zo doeltreffend als de normale sanitair reiniger, bevat het Ecolabel en voldoet aan de MVO eisen. 

Speciale voordelen: 
✓ Ecologisch product, Ecolabel MVO
✓ Hoog geconcentreerd
✓ Tast uw Sanitair niet aan
✓ Zuinig in gebruik
✓ Veilig en mild
✓ Frisse geur
✓ Multifunctioneel product
✓ Verhoogt de Hygiëne
✓ Mag dagelijks gebruikt worden

Toepassingen:
✓ W.C.-randen
✓ Toiletpotten
✓ Tegelvloeren
✓ Tegelwanden
✓ Wasbakken
✓ Badkamers
✓ Zwembaden
✓ Wellness ruimtes
✓ Sauna complexen

Productgegevens:

Kleur: rood-rosé
PH- waarde: 8,5
Sterkte: Type 3
Verpakking: doos 12 x 1 liter en 5 liter can

Werkwijze & Dosering:

Gebruik Eco Sanitairreiniger ongeveer 1% (bv 50ml. op 5 liter water doseren) dit is de dosering voor normaal gebruik. Vloeren: vloeren kunnen worden gereinigd door middel van moppen. Eco Sanitairreiniger kan tevens voor reiniging met een sproeiflacon worden ingezet, let op de juiste dosering, dit bespaart kosten en brengt het milieu minder schade toe.
Tip: Gebruik in de toiletpot of urinoir een beetje van de gebruiksoplossing en reinig daarna licht schrobbend met een toiletborstel. Overige vervuilde oppervlakten kunnen met de sanitair-spons worden gereinigd, nadrogen met een schone sanitair-doek. Sanitairreiniger ECO kan tevens voor reiniging met een sproeiflacon ingezet worden. De pH waarde is 3

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren