Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Roche Sars CoV-2 Rapid Antigen Test, 2,5cm Nasal, Corona sneltest, Kit 25stuks

Roche Sars CoV-2 Rapid Antigen Test, 2,5cm Nasal, Corona sneltest, Kit 25stuks

Roche Sars CoV-2 Rapid Antigen Test, 2,5cm Nasal, Corona sneltest, Kit 25stuks

  • Model:1201023000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Levertijd: 2 a 3 dagen
  • Inhoud: 25 testen compleet
  • Basis prijs€ 8,59 per liter
  • € 214,95

    € 273,75

Roche Sars CoV-2 Rapid Antigen Test, 2,5cm Nasal, Corona sneltest, Kit 25 stuks

Wat is de Roche Covid-19 sneltest? Deze SARS-CoV-2 Rapid Antigen sneltest spoort alle momenteel bekende coronamutaties op en geeft het resultaat op de testcassette weer in 15 minuten. De sensitiviteit van de antigeentest is 96% en de nauwkeurigheid 99,68%. Het biedt een snelle en betrouwbare respons voor zowel symptomatische als asymptomatische personen met betrekking tot SARS-CoV-2-infectie. Zo kan bijvoorbeeld een nauwkeurige screening worden uitgevoerd van personen van wie bekend is dat zij in contact zijn geweest met personen die besmet zijn met SARS-CoV-2 en kan de besmettingsstatus worden bepaald. De Covid-19 sneltest bevat al het nodige materiaal en kan ongeacht de locatie worden gebruikt. De Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test is een diagnostische sneltest en is officieel goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport. Meer informatie lees documentatie


Wanneer moet u uzelf een corona sneltest doen?

U kunt uzelf testen met de Roche Sars CoV-2 Rapid Antigen Test, ook als u nog geen symptomen heeft. Bij koorts klachten, verkoudheid, misselijk, diarree, hoesten, smaak verlies, geur verlies, overgeven, buikpijn en andere corona klachten of als u in de buurt bent geweest bij een corona, Sars COVID 19 besmet persoon, dan kunt u deze test doen. U kunt ook sneltesten als u op bezoek gaat bij een risico groep of in een bedrijfssituatie. Studies tonen aan dat vroeger testen binnen de eerste 4 dagen van ziekte meestal een hogere viral load betekent, die gemakkelijker op te sporen is. Omdat het testresultaat een momentopname is die voor dat moment geldt, moeten de tests worden herhaald zoals aanbevolen. Deze test wordt ingezet ter ondersteuning van strategieën op het gebied van de volksgezondheid, zoals bron- en contactonderzoek en het grootschalig testen van mensen met een vermoedelijk actieve infectie. De uitvoer van deze test kan het beste door een zorgverlener uitgevoerd worden.

Voordelen:
✓ Snel en gemakkelijk ; duidelijkheid voor patiënten: testuitslag binnen 15 minuten
✓ Officieel goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport
✓ Betrouwbare, uitstekende prestaties*: Sensitiviteit: 96,52% / Specificiteit: 99,68%
✓ CE keurmerk: Hoffmann-La Roche is een Zwitsers bedrijf, opgericht in 1986 


Deze Roche Sars CoV-2 Rapid Antigentest bevat alles wat nodig is om te testen.

Deze corona sneltest kit geeft na 15 tot 20 minuten aan of u besmet bent. De neusswab hoeft maar 2,5 cm in beide neusgaten, dit maakt deze test gemakkelijk en pijnloos.
✓ Neusswab: met bijgeleverde wattenstaaf 2,5cm in beide neusgaten monster afnemen
✓ Stap-voor-stap instructies schetsen de testprocedure
✓ Het resultaat wordt in 15-20 minuten weergegeven
✓ Monsterafname voor de neusswab
✓ Vloeistof en kit

Korte instructie in het tabblad documentatie kunt u de volledige instructie vinden. 
✓ Haal het wattenstaafje uit de verpakking
✓ Kantel het hoofd ongeveer 70° naar achteren
✓ U brengt de wattenstaaf ongeveer 2,5cm in uw neusgat, waarna u voorzichtig ronddraait langs uw neuswand
✓ U herhaalt deze stap voor uw andere neusgat met dezelfde wattenstaaf
✓ Plaats de wattenstaaf NIET terug in de verpakking nadat u een monster heeft afgenomen
✓ Verwerk het gelijk in de vloeistof en vervolgens op het uitslag venster

Steek het wattenstaafje evenwijdig aan het gehemelte (niet naar boven) door het neusgat tot er weerstand is of de afstand gelijk is aan die van het oor tot het neusgat van de patiënt, wat wijst op contact met de nasofarynx. (Het wattenstaafje moet een diepte bereiken die gelijk is aan de afstand tussen de neusgaten en de uitwendige opening van het oor). Wrijf en rol het wattenstaafje zachtjes. Laat het wattenstaafje enkele seconden zitten om de afscheiding te absorberen. Verwijder het wattenstaafje langzaam terwijl u het ronddraait. De monsters mogen aan beide uiteinden van hetzelfde wattenstaafje worden genomen. Het is echter niet nodig om aan beide uiteinden monsters te nemen als de punt van het wattenstaafje al verzadigd is met vloeistof uit de eerste afname. Als een afwijkend neustussenschot of een verstopping moeilijkheden veroorzaakt bij het verzamelen van het monster uit het ene neusgat, gebruik dan hetzelfde wattenstaafje om het monster uit het andere neusgat te verzamelen. Plaats de wattenstaaf niet terug in de verpakking nadat u een monster heeft afgenomen. Het materiaal moet direct worden verwerkt. Voor de correcte procedure volgt u de stappen in de gebruiksaanwijzing.

De fabrikant
Hoffmann-La Roche is een Zwitsers bedrijf, opgericht in 1986 en gevestigd in Bazel. Het beursgenoteerde bedrijf richt zich op de gezondheidsbranche en tracht daarin doorbraken voor patiënten te realiseren.

Disclaimer
Een zelftest is minder betrouwbaar dan de PCR-test op de GGD test locatie. Hierdoor is er kans dat uw positieve uitslag vals alarm is. Als de hertest bij de GGD negatief is dan mag u uit isolatie.

Let op: dit product kan niet retour worden gestuurdAlgemeen
Inhoud 25 testen compleet
Levertijd 2 a 3 dagen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren