Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering
Verfijnd zoeken
Merk

Industriele zeep

Als u op zoek bent naar een Industriele zeep of garagezeep neem dan een kijkje in onze shop. Wij verkopen professionele handzepen van bekende merken als Dreumex, Cleanstar, Fayon, HandClean Pro en Deb Stoko. Daarnaast koopt u bij ons alles voor industriele reiniging de zoals een ontvetter, alkalisch reinigingsmiddel, handzeep met korrel, oplosmiddelen en nog veel producten voor de industriele schoonmaak.
Fayon HandClean Pro+ handreiniger in pot, Industrie Zeep

HandClean Pro+ handreiniger in pot, Industrie Zeep

HandClean Pro+ handreiniger in pot, Industrie Zeep, Verpakking:  6 x 3 kg Handreiniger Han..

€ 149,95 Incl. BTW € 181,44

€ 149,95 Incl. BTW € 181,44

Handgel Bactokil, hygienic handwasgel

Handgel Bactokil, hygienic handwasgel

Handgel Bactokil, hygienic handwasgel Handgel bactokil is een handwas gel om de handen goed mee..

€ 7,16 Incl. BTW € 8,66

€ 7,16 Incl. BTW € 8,66

Kresto Special Ultra Handreiniger

Kresto Special Ultra Handreiniger

Kresto Special Ultra HandreinigerDe kresto special is een ultra fijne handreiniger voor zware vervui..

€ 5,86 Incl. BTW € 7,09

€ 5,86 Incl. BTW € 7,09

HandClean Pro, garagezeep met pomp, 4 x 4.5kg

HandClean Pro, garagezeep met pomp, 4 x 4.5kg

HandClean Pro, garagezeep met pomp, 4 x 4.5kgFayon Handclean Pro is een industriële handzeep die klo..

€ 153,83 Incl. BTW € 186,13

€ 153,83 Incl. BTW € 186,13

Swarfega Lemon Handreiniger - Zonder oplosmiddel met natuurlijke korrel

Swarfega Lemon Handreiniger - Zonder oplosmiddel met natuurlijke korrel

Product: Swarfega Lemon Handreiniger zonder oplosmiddel Merk: Swarfega     ..

€ 25,05 Incl. BTW € 30,31

€ 25,05 Incl. BTW € 30,31

Solopol Classic, Deb Stoko - 6x2kg

Solopol Classic, Deb Stoko - 6x2kg

Solopol Classic, 6x2kg  DEB STOKO®Handreinigingscrème zonder oplosmiddel en handreinigingspasta..

€ 103,98 Incl. BTW € 125,81

€ 103,98 Incl. BTW € 125,81

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Industriele Zeep Nodig?

Als u op zoek bent naar een Industriële zeep of garagezeep neem dan een kijkje in onze shop. Wij verkopen professionele handzepen van bekende merken als Dreumex, Cleanstar, Fayon, HandClean Pro en Deb Stoko. Daarnaast koopt u bij ons alles voor industriële reiniging de zoals een ontvetter, alkalisch reinigingsmiddel, handzeep met korrel, oplosmiddelen en nog veel producten voor de industriële schoonmaak. Een goede handzeep in een industriële werkomgeving is erg belangrijk. Een goede handhygiëne en handverzorging zorgt ervoor dat uw handen in de werkplaats zijn beschermd. De beschermende handclean pro garagezeep zorgt ervoor dat kloven niet kunnen ontstaan. Deze Industriele zeep is uniek door de de vriendelijke korrels met verzorgende substantie, op basis van kokosnoot- olie en Aloë Vera. Vervuiling aan de handen zoals vet, olie, lijm, smeer, bitumen en teer zijn vaak lastig te verwijderen. Met een professionele handzeep voor de industrie verdwijnt zware vervuiling snel en gemakkelijk. Toch is garagezeep met korrel een besproken onderwerp, er zijn namelijk verschillende soorten zepen verkrijgbaar. Maar de ene industriële zeep is de andere garagezeep niet. De ene werkplaats wil namelijk een garagezeep met pomp, waar de andere industriële werkplaats liever een Dreumex garagezeep of een garagezeep met korrel gebruikt. 


Garagezeep met korrel

Een garagezeep met korrel is een effectieve handreiniging en wordt gezien als een Industriële zeep. De meeste zepen met korrel hebben verzorgende bestanddelen die open gaan als je de handzeep met wrijving aanbrengt. Deze verzorging voorkomt scheurtjes in werkhanden en kloven. De handclean pro is bijvoorbeeld zo'n garagezeep met korrel die extra goed beschermd. Deze extreem krachtige garage handzeep met microkorrel is ideaal voor zware vervuilingen en wordt gebruikt in verschillende autoreiniger garages, werkplaatsen, grafische industrie, fabrieken, verf industrie en bouwbedrijven. Een goede garagezeep, die niet alleen zeer hardnekkig vuil verwijderd maar ook verzorgend is voor uw handen, is werkelijk onmisbaar in de garage en op de industriële werkvloer. Een goede industriële zeep voorkomt huidirritatie en pijnlijke kloven. Na een dagje werken, sleutelen of klussen zijn handen erg vies. Verf, smeer en ander hardnekkig krijgt u met gewone zeep niet van uw handen, maar een industriële handzeep onder de klusser en werklui garagezeep genoemd is dan de oplossing. Deze zeep is echt een wonder middel.