Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering
Verfijnd zoeken
Auto reinigen
Autoborstel
Auto schoonmaak hulpmiddelen
Merk

Autoreiniger

Op zoek naar de beste auto reiniger? Of auto wassen zonder water? Groothandel Fayon helpt u verder! Auto interieur reinigen met een cockpit spray, airco reinigen en autobekleding reinigen. Allemaal reinigingsmiddelen om uw auto schoonmaken en autostoelen reinigen, zelfs garagezeep met pomp, autoborstel, velgen reiniger en autoshampoo vindt u in ons assortiment. Vikan transport system is ons bekend en garagezeep leveren wij met gemak.
Alcohol oppervlakte reiniger 10% procent

Alcohol oppervlakte reiniger 10% procent

Alcohol oppervlakte reiniger 10% procent Deze alcohol reiniger is voor alle oppervlakken, gemak..

€ 4,51 Incl. BTW € 5,46

€ 4,51 Incl. BTW € 5,46

Autoschampoo snowfoam Flower 75 - 10 liter Autoschampoo snowfoam Flower 75 - 10 liter

Autoschampoo snowfoam Flower 75 - 10 liter

Autoschampoo snowfoam Flower 75 - 10 liter Geconcentreerde, zachte schuimreiniger met een inten..

€ 90,52 Incl. BTW € 109,52

€ 90,52 Incl. BTW € 109,52

Autoshampoo CarClean Nanoperl 12, Pramol -10 liter

Autoshampoo CarClean Nanoperl 12, Pramol - 10 liter

CarClean Shampoo Nanoperl 12, Autoshampoo – 10 liter CarClean speciale shampoo voor onderh..

€ 9,30 Incl. BTW € 11,25

€ 9,30 Incl. BTW € 11,25

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter

Cleanstar Autoshampoo Wax, 10 liter Krachtige autoshampoo met hoogwaardige wax ingrediënten voo..

€ 59,55 Incl. BTW € 72,06

€ 59,55 Incl. BTW € 72,06

Cleanstar Car Refresh, auto airco reinigen

Cleanstar Car Refresh, auto airco reinigen

Cleanstar  Car Refresh, auto airco reinigenEen goed functionerende airconditioning voorkom..

€ 10,87 Incl. BTW € 13,16

€ 10,87 Incl. BTW € 13,16

Cleanstar, wassen zonder water spray

Cleanstar, wassen zonder water spray

Cleanstar, wassen zonder water sprayWassen zonder water te gebruiken voor al het afwasbare zoals: au..

€ 10,25 Incl. BTW € 12,40

€ 10,25 Incl. BTW € 12,40

Fayon HandClean Pro+ handreiniger in pot, Industrie Zeep

HandClean Pro+ handreiniger in pot, Industrie Zeep

HandClean Pro+ handreiniger in pot, Industrie Zeep, Verpakking:  6 x 3 kg Handreiniger Han..

€ 154,95 Incl. BTW € 187,49

€ 154,95 Incl. BTW € 187,49

Oranje Dekzeil, 2x3 meter

Oranje Dekzeil, 2x3 meter

Oranje Dekzeil, 2x3 meterEen oranje dekzeil gebruik je voor het tijdelijk afdekken van bijvoorbeeld ..

€ 5,81 Incl. BTW € 7,03

€ 5,81 Incl. BTW € 7,03

Oranje Dekzeil, 4x3 meter

Oranje Dekzeil, 4x3 meter

Oranje Dekzeil, 4x3 meterEen oranje dekzeil gebruik je voor het tijdelijk afdekken van bijvoorbeeld ..

€ 12,00 Incl. BTW € 14,52

€ 12,00 Incl. BTW € 14,52

Oranje Dekzeil, 4x6 meter

Oranje Dekzeil, 4x6 meter

Oranje Dekzeil, 4x6 meterEen oranje dekzeil gebruik je voor het tijdelijk afdekken van bijvoorbeeld ..

€ 21,90 Incl. BTW € 26,50

€ 21,90 Incl. BTW € 26,50

Cleanstar matte cockpitspray zonder siliconen, geen vette laag – 200ml

Cleanstar matte cockpitspray zonder siliconen, geen vette laag – 200ml

Cleanstar matte cockpitspray zonder siliconen, geen vette laag – 200ml Cleanstar matte cockpits..

€ 10,25 Incl. BTW € 12,40

€ 10,25 Incl. BTW € 12,40

Glas en Interieurreiniger 1 liter

Glas en Interieurreiniger 1 liter

Glas en interieurreinigerGlas en Interieurreiniger verwijderd moeiteloos aangekoekt vuil en “vette v..

€ 4,69 Incl. BTW € 5,67

€ 4,69 Incl. BTW € 5,67

Raamwisser huishoudelijk 35cm

Raamwisser huishoudelijk 35cm

Raamwisser huishoudelijk 35cmEenvoudige raamwisser voor huishoudelijke klusjes, deze wisser is handz..

€ 1,49 Incl. BTW € 1,81

€ 1,49 Incl. BTW € 1,81

Tork Industrierol, blauw, 3 laags, embossed, 1.000 vel, 340 meter x 36.9 cm (128407) Tork Industrierol, blauw, 3 laags, embossed, 1.000 vel, 340 meter x 36.9 cm (128407)

Tork Industrierol, blauw, 3 laags, embossed, 1.000 vel, 340 meter x 36.9 cm (128407)

Tork Industrierol, blauw, 3 laags, embossed, 1.000 vel, 340 meter x 36.9 cm (128407)De industrieroll..

€ 62,42 Incl. BTW € 75,53

€ 62,42 Incl. BTW € 75,53

Unger Ergotec inwaswisser houder

Unger Ergotec inwaswisser houder

Unger Ergotec inwaswisser houderDe unger ergonomisch vormgegeven inwaswisser houder, is  voorzi..

€ 6,70 Incl. BTW € 8,10

€ 6,70 Incl. BTW € 8,10

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 56

Uw auto schoonmaken met een autoreiniger 

Als uw auto lekker gewassen is met een autoshampoo carclean en u heeft het auto interieur reinigen ook laten doen, met een cockpit spray en airco reinigen dan rijdt u toch een stuk prettiger in uw auto. Een auto hoort van binnen en buiten gewoon goed schoon te zijn. De bekleding auto reinigen kun je bijvoorbeeld laten doen met tapijtreiniger tapi wash, dit schoonmaakmiddel wordt voor elke soort bekleding gebruikt. Als de buitenkant met een autoborstel is schoongemaakt en de velgen zien er weer blinkend uit door een professionele velgen reiniger dan blijft uw auto goed in het onderhoud. Tegenwoordig is er van alles te koop om uw auto reinigen tot een succes te maken. Er bestaat dan ook niet een beste auto reiniger, elk reinigingsmiddel heeft zijn eigen kwaliteit, daarom bent u niet klaar bij slechts de aanschaf van een telescopische wasborstel of andere Vikan transport system. Ook aan uw handen wordt gedacht zodat de hygiëne kan worden beloofd en u met garagezeep schone en verzorgde handen kunt behouden. De industriezeep Handclean Pro wordt toch wel het meeste als reiniger in garages gebruikt, deze garagezeep met pomp is nog  populairder dan dreumex garagezeep. Ruiten reiniger bijvoorbeeld met een glasreiniger behoort ook tot het auto interieur reinigen. Een karcher autoreiniger kunnen wij voor u bestellen en wilt u de handgrepen, het stuurt van de auto en kleine oppervlakken desinfecteren gebruik dan een lichte autoreiniger zoals alcohol oppervlakte reiniger 10 procent deze is veilig voor uw laklaag. 


Auto wassen zonder water 

Het nieuwste product op gebied van innovatie is de nanotechnologie rondom wassen zonder water. Deze ontwikkeling is erg goed voor het milieu, water verspilling en uw portomonee. U zult steeds dit steeds vaker om u heen gaan zien. auto wassen zonder water is namelijk de trend. Het is heel gemakkelijk..  je spuit de cleanstar wassen zonder water spray om het oppervlak, met een spons verdeel je de versprayde vloeistof over de lak en daarna met een microvezeldoekje poets je het oppervlak op. Vuil, stof, lichte vet vlekken en zand verwijderen als sneeuw voor de zon.  Met wassen zonder water is uw auto is gepoetst binnen 30 minuten. Economisch: sprayflacon 750ml is voldoende voor circa 5 tot 6 wasbeurten bij een gemiddelde auto en 15 tot 20 wasbeurten van een motor. Veilig: het zal gegarandeerd geen enkele kras op uw auto, motor, caravan, boot of ander schoon te maken oppervlak maken. Laat een beschermlaag achter zodat nieuwe vervuiling minder snel hecht. Resultaat: geeft een schitterende glans en vuil en waterafstotend oppervlak. Wassen zonder water in spray, 5 liter of 10 liter verpakking, te gebruiken voor al het afwasbare zoals: auto's, bussen, campers, motors, ramen, boten, jachten, gebouwen en meer. Heeft u een wagenpark, wasstraat of bestel busjes dan is auto's wassen zonder water een aanrader om mee te gaan werken, uw bedrijf voldoet dan direct aan de MVO eisen en bespaart ook nog eens tijd, product en water, een win win situatie.. Autobekleding reinigen samen met auto interieur reinigen

Autostoelen reinigen en autobekleding reinigen kan op verschillende manieren, er zijn bedrijven die een tapijtreiniger gebruiken, maar je kunt ook een professioneel schoonmaakmiddel gebruiken in combinatie met een schoonmaakmachine. Het meest voor de hand liggend is een Tapi product van Pramol.  De cleanstar airco reinigen is een favoriet, alle nare luchtjes verdwijnen uit uw airco , dit is erg hygiënisch voor de luchtcirculatie in de auto. Vergeet het dashboard niet hierop zitten vaak vieze vingers en tast sporen. De heerlijk geurend cockpit spray van Cleanstar is geheel siliconen vrij en laat geen vette laag of glans achter. Het auto interieur reinigen omdat er kauwgom om de achterbank is blijven kleven dan is Gumex spray het product om dit snel te verwijderen. Vergeet Tork papier industierol blauw niet, dit industriepapier is onmisbaar in de garage. Ruiten reinigen kan met een ruiten reiniger zoals Cleanstar glas en interieur, deze laat geen blauwe gloed achter en droogt gemakkelijk streeploos op. Heeft u bedrijf een wasstraat dan kan een auto droog hulp product helpen om de auto sneller streeploos te laten drogen. Dit onderhoudsmiddel verzorgd de autolak en wordt voornamelijk toegepast in autowasstraten. Cleanstar auto drooghulp geeft ook een waterafstotend effect. 


Vikan Transport System


Bent u opzoek naar een wasborstel? Vikan heeft een speciale productlijn voor de transport en autobranche. Het Vikan Transport starter pack is  het meest verkochte onderdeel van het Vikan Transport System. Deze set bevat twee handborstels, een wasborstel, een zachte velgenborstel en een telescoopsteel met waterdoorvoering en een Gardena aansluiting. De Vikan Transport lijn is ontwikkeld in samenwerking met mensen die werkzaam zijn in de transport sector en automotive. Hierdoor is de lijn geoptimaliseerd voor het schoonmaken en reinigen van allerlei voertuigen. Zo zorgen de telescoopstelen voor een gezondere werkhouding en hebben de borstels rubberen randen om de lak niet te beschadigen. Met deze set kunt u gelijk aan de slag. De vikan borstels zijn ook los verkrijgbaar. Als u gebruik maakt van een wasborstel 26cm is het ook handig om een natuurzeem en autospons te gebruiken, hierdoor kunt u ook alle hoekjes, velgen en ramen goed schoonmaken. De beste auto reiniger is vaak een combinatie aan reinigingsmiddelen en de juiste autoshampoo. Let op bij kiezen van een bortsel wat u de juiste kiest. Wij helpen en adviseren u graag welke autoreiniger en vikan system het best bij uw past.


Groothandel voor auto schoonmaken

Wij verkopen alle schoonmaakmiddelen die uw nodig heeft voor een optimale auto schoonmaak. Producten om uw autobekleding te reinigen, hier gebruiken de meeste klanten onze tapi wash voor. Gaat u het interieur reinigen van uw  auto dan is cleanstar cockpit spray zonder glans een fijn reinigingsmiddel. Ook voor de auto airco levert Fayon een onderhoudsmiddel, bijvoorbeeld de Cleanstar carfresh. Wilt u uw auto poetsen of wassen, probeer dan eens wassen zonder water. Met ons complete assortiment auto reiginigsmiddelen kunt u elke auto laten stralen, van interieur reinigen auto tot autobekleding reinigen of autostoelen reinigen.  Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste autoshampoo of snowfoam? Of liever een autoshampoo en wax in 1 product? Wij adviseren u graag!