Groothandel voor bedrijven Gratis transport vanaf € 150,- Snelle levering

Schuurmiddelen

Op zoek naar een Schuurmiddel? Het grootste assortiment schuurmiddelen vindt u bij Schoonmaakgroothandel Fayon. Let op! Niet op alle oppervlaktes mag je zomaar een schuursponsje of schuurmiddel gebruiken. Kies altijd voor een veilig schuurmiddel met professionele microkristallen, want alleen dit schuurmiddel verwijdert 100% veilig hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag.
Ecofix schuurmiddel - Pramol

Ecofix schuurmiddel - Pramol

Ecofix schuurmiddel - Pramol Bent u op zoek naar een schuurmiddel? Ecofix verwijdert hardnekkig..

€ 4,87 Incl. BTW € 5,89

€ 4,87 Incl. BTW € 5,89

Cif Schuurmiddel met bleek 2 Liter

Cif Schuurmiddel met bleek 2 Liter

Product: CIF Schuurmiddel met bleek 2 Liter Merk: CIF ..

€ 7,67 Incl. BTW € 9,28

€ 7,67 Incl. BTW € 9,28

Cif Cream Schuurmiddel 750ml met bleek UltraWhite Cif Cream Schuurmiddel 750ml met bleek UltraWhite

Cif Cream Schuurmiddel 750ml met bleek UltraWhite - UITVERKOCHT

Product: CIF Cream Schuurmiddel 750ml met bleek UltraWhite - UITVERKOCHTMerk: CIF Cream ..

€ 3,13 Incl. BTW € 3,79

€ 3,13 Incl. BTW € 3,79

Vloeibare Schuurmiddel Citroen 750 ml

Vloeibare Schuurmiddel Citroen 750 ml

Product: Vloeibare Schuurmiddel Citroen 750 ml ..

€ 1,05 Incl. BTW € 1,27

€ 1,05 Incl. BTW € 1,27

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Schuurmiddelen

Een schuurmiddel bevat microkristallen en verwijdert 100% hardnekkig vuil, vet en kalkaanslag. Door het schurende effect worden oppervlakken diep reinigend en glanzend schoon. Schuurmiddelen vallen onder de huishoudelijke schoonmaakmiddelen, maar er zijn ook professionele variaties zoals Ecofix van Pramol. Op zoek naar een Cif Schuurmiddel?  Je vindt het juiste schuurmiddel bij schoonmaakgroothandel Fayon. Wij leveren zelfs een schuurmiddel met bleek en een vloeibaar schuurmiddel citroen van een huismerk. Voor elk type schoonmaak een passend product. Schuurmiddelen verwijderen hardnekkige vuil, let wel op, niet op elk oppervlak kun je even hard gaan boenen met een schuurmiddel, test eerst een stukje voordat je aan de slag gaat. Schuurmiddelen in combinatie met een schuurspons kunnen krassen veroorzaken, dit kun je doen als je zeker weet dat het geen krassen oplevert. Waar gebruik je schuurmiddel voor? Schuurmiddelen worden gebruikt voor sanitair, badkamers, wastafels, tegels en in de keuken. Met een professioneel schuurmiddel kun je heerlijk poetsen en krijg je de meest smerige keuken weer als nieuw! 


Schuurmiddelen van Fayon schoonmaakgroothandel 

Schuurmiddelen zijn een onmisbare tool in de schoonmaak wereld. Er zijn vandaag de dag veel soorten, merken en type schuurmiddelen verkrijgbaar, het is dan ook best lastig om het juiste schoonmaakmiddel te kiezen. Let je op prijs? Of ga je voor kwaliteit? Schoonmaakgroothandel Fayon levert een volledig assortiment schuurmiddelen, professionele schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en vloerreinigers! Wij leveren snel en voordelig aan B2B en particulier. Ons merken aanbod is zeer divers en wij adviseren u graag! Soms is het best lastig om te bepalen welk schoonmaakproduct het beste bij uw soort schoonmaak past. Stuur ons een mail of bel gratis met whatsapp, wij zijn u graag van dienst. Wilt u meer informatie lezen over onze producten, kijk eens rustig rond op onze webshop.